Pages - Menu

21. joulukuuta 2013

Syvällinen Kulta, Arsenikki ja Luodinkestävä

Jostain syystä viimeaikoina on ollut tarve löytää itselle uusi IT-tuoksu. Se sellainen, joka aina saa olon erityiseksi, seksikkääksi ja itsevarmaksi. Pitkään se tuoksu on minulle ollut Emporio Armanin She Night. Valitettavasti tuota Night- versiota She:sta ei enää valmisteta ja viimeinen pulloni alkaa vedellä viimeisiään. Joten nyt, jos koskaan, on aika etsiä itselle uusi IT-tuoksu.

Olen aina pitänyt vahvoista ja mausteisista tuoksuista. En lainkaan pidä "vetisistä" tuoksuista. Jos käytän tuoksua, niin sen pitää kans tuoksua!

Nyt sitten on kolme hyvin vahvaa ehdokasta tullut hankittua.


Ensimmäisen ehdokkaan bongasin H&M:stä yllätyksekseni. En olisi koskaan uskonut, että H&M voisi tuottaa tuoksun, joka olisi tarpeeksi erikoinen makuuni. Yleensä yhdistän hooämmän tuotteet geneerisiksi ja jokseenkin tavallisiksi, sellaisiksi jotka menee kaupaksi suurelle massalle. Mutta tämä kaunokainen houkutteli luokseen, ja kun nuuhkaisin testeriä, olin iloisesti yllättynyt. En osaa kuvailla tuoksua oikein muilla sanoilla kuin erikoinen, raikas, mutta mausteisella loppusoinnulla. Pullokin on mielestäni yksinkertaisuudessaan oikein kiva. Ainoa mikä tässä tökkii on se, että kestävyys ei ole ihan sitä parhainta luokkaa, kuten nyt voi oletaakin kun kyseessä on ns. halpistuoksu. En muista hintaa, mutta olisiko ollut 7,95€? Sarjaan kuuluu myös muistaakseni vartalovoide ja suihkugeeli. Eli tuoksua voi kyllä sitten kerrostaa.


TokyoMilk Dark on valmistanut sitten toiset ehdokkaat. Ehdokkaat ovat Bulletproof ja Arsenic. Ja nämä kuuluvat Femme Fatale Parfums- sarjaan. Rakastan pullojen yksinkertaista suunnittelua ja sitä, että niissä on aika synkät kuvat toisella puolella pulloa. Jännää on se, että toisessa on kiiltävä pullo ja toisen pullon pinta on matta.

Bulletproof on näistä hitusen verran ehkä parempi, se on lämmin, tumma ja mausteinen tuoksu, jossa pullon tietojen mukaan on seuraavia tuoksuja sekoitettu kestenään.: Smoked tea, coconut milk, crushed cedar, ebony woods. Bulletproof on selkeästi talvituoksu, niin lämmittävä ja mausteinen se on. Toki olen aikaisemminkin näyttänyt keskisormea näille "talvikesäiltapäiväaamukeskiyö-tuoksu" säännöille, mutta Bulletproofin kohdalla kyllä täytyy nöyrtyä ja todeta, että tätä on ehkä hankalampi kesällä ja keväällä käyttää.

Arsenic on taasen tästä kaksikosta se ehkä hieman yllätyksellisempi. Voisin kuvailla sanoilla sitruksinen, mutta lämmin ja mausteinen samalla. Ja tuo absintti tulee todella hyvin kyllä esiin. Arsenicissa on käytetty seuraavia tuoksuja: Absinthe, Vanilla Salt, Cut Greens, Crushed Fennel. Ja tämä kaunokainen on sellainen, jota voisi kyllä käyttää kesälläkin. Ja tämän tuoksu muuttuu selkeämmin iholla ja ajan kuluessa. Tuoksu pehmenee ja siitä tulee mausteisempi ja lämpöisempi, kun aika kuluu ja uudet sävyt tulevat esiin paremmin. Minulla on myös Arsenicin tuoksuinen huulibalsami, joka on ihan lemppari.

Kummassakin TokyoMilk Darkin tuoksussa on paljon potentiaalia ja ne ovat kestavämpiä kuin tuo hooämmän Darling Deep. Mutta hintaakin on enemmän. Arsenicin minulle toi ystäväni New Yorkista ja Bulletproofin ostin täältä kotikaupungista, kun yhtäkkiä paikallinen Blossom oli ottanut TokyoMilk Darkin tuoksuja valikoimiinsa! Rahan menoa ei voi estää. Hintaa täällä Suomessa tuolla tuoksulla oli 49€.

En tiedä vielä, mikä näistä kolmesta yltää IT-tuoksuksi vai tuleeko joku neljäs musta hevonen, joka vie paikan. Mutta, että kisa on kova! Ja että rakkauteni TokyoMilkiin on kasvamassa kyllä megalomaanisiin mittoihin...

Pitänee laittaa lotto vetämään...

3 kommenttia:

Neeta Inari kirjoitti...

No kappas, en minäkään osannut odottaa että henkkamaukasta tuoksuja löytäisi (vaika H&M onkin tehnyt joskus yhteistyötä mm. Comme des Garçonsin kanssa). Yllättävää, että tuoksu on vielä hyväkin! Onnittelut löydöistä.

Tokyo Milkit ovat mulla testaamatta, ootko kokeillut muita kuin noita kahta?

Jouluterkut Inarista :)

Milla kirjoitti...

Hei Neetainen!

TokyoMilkit on noita kahta lukuunottamatta mullakin testaamatta. Mutta haaveissa on vielä jokin TokyoMilk hankkia itselle. Bittersweet niminen tuoksu houkuttelisi kovin...

Muuten, olis hieman asiaa liittyen hopearenkaisiin. Siis ihan vaan sellainen 3cm halkaisijaltaan oleva hopearengas pitäisi saada. Kun olen tässä haaveillut kaulakorun tekemisestä ja kaikki muut osat osaan valmistaa itse, mutta tuota kiinteää hopearengasta en. Ja kun saisi olla aikasta jykevää tekoa... Mutta palaan asiaan.

Jouluterkkoja täältä Keskipohjanmaalta sinne Inariin kans! :)

AnneDeadly kirjoitti...

Mulla olisi joutavana MUSin Whisper tuoksu, joka osuu tuohon kuvaukseen.:D Mulle aivan liian synkkä, tymäkkä ja mausteinen. Aikalailla samantyyppinen kuin tuo H&M:n tuoksukin.