Pages - Menu

23. maaliskuuta 2014

Kutsu Kauneuteen- saalis


Hei kaikki, PITKÄSTÄ AIKAA.

Anteeksi vaan tämä hiljaisuuteni. Kevät, työt, ihmissuhteet... Ne tyypilliset syyt taas taustalla. Nyt olen kuitenkin tehnyt ryhtiliikkeen ja luonnoksia uusista merkinnöistä on jo aika kasa tehtynä. Eli, jospa yrittäisin sellaista "ainakin kerran pariin viikkoon"- bloggaustahtia pitää yllä tästä lähtien.

Tarkoitus oli kertoa taannoisen Kutsu Kauneuteen- tapahtuman (Sokoksissa ja Emotioneissa) saaliista. Se jäi kovin laihaksi, koska no, budjettivajeeni on jokseenkin suuri tällä hetkellä. Buu.

Budjettivaje tai ei, mutta mukaani tarttui paikallisesta Emotionista, -20% alennuksella tällainen pakkaus...Kyseessä on Cliniquen kevään kokoelmasta oleva Whole Lotta Candy Chubby Stick Set- pakkaus. Sisältä löytyi Chubby Stickejä kolme kappaletta, tosin hitusen pienempiä kuin ne yksittäin myytävät. Sävyt ovat:


  • Pudgy Peony
  • Two Ton Tomato
  • Voluptuous Violet

Ylimpänä Two Ton Tomato
Keskellä Voluptuous Violet
Alimpana Pudgy Peony
Nämä paksut pienokaiset ovat kivoja, kosteuttavat ja tuovat väriä huulille juuri sopivasti makuuni. Ainoa pettymys oli tosin tuo Voluptuous Violet, se ei juurikaan antanut väriä itsestään huulilleni. Ja tuntui muutenkin hieman kuivalta koostumukseltaan. Mutta etenkin Two Ton Tomato on IHANA. Sillä saa oikein sellaiset pussailtavat huulet, jotka ei kuitenkaan ole ihan "huuleni hohtavat kaivolta kotiin"-osastoa. Jåå-å, jag tycker!

Maksoin näistä, pikaisen laskutoimituksen mukaan, 27,95€. En nyt osaa sanoa, ovatko nämä ihan sen arvoisia. Olen hurahtanut tähän huulikiiltokynäformaattiin aika tavalla, ja täytyy sanoa, että tähän asti parhaat "kynät" on tehnyt meidän oma Lumene. Minulla on kyniä myös IsaDoralta, Too Facedilta, H&M:ltä, Lorkulta ja nyt nämä Cliniquen kynät. Lumene pesee kaikki mennen tullen. Harmi vain, että Lumene ei ole tehnyt kauhean rohkeita sävyjä. Poistolaareissa on näkynyt ihan kivoja pinkkejä ja oransseja. Haeskelen kuitenkin sellaista ihan peruspunaista, kylmää sellaista. Vähän kuin MACin ihana Ruby Woo. Lumene, ette te millään viittis tehdä sellaista?

Kutsu Kauneuteen- tapahtuma oli osaltani tänä vuonna hieman köyhä. Samoin oli 3+1- päivää tapahtuma. En itseasiassa löytänyt 3+1- päiviltä mitään muuta kuin kätevän taskupeilin. Muuten säästyi rahat.

Näin tänään. Olen tehnyt periaatepäätöksen, ja teen ryhtiliikkeen blogin suhteen. Pyrin "ainakin kerran parissa viikossa, ellei tiuhemmin"- tahtiin tästä lähtien. Toivottavasti se riittää teille, lukijani rakkaat.

Pus och kram!

Ei kommentteja: