Pages - Menu

30. maaliskuuta 2014

AAA: Arkiaamujen avustaja Avonilta

Arkiaamuisin silmämeikin täytyy syntyä aika nopsasti. Suosin töissä erilaisia taupesävyjä, joten Avonin Stone Taupe- luomivärinelikko kuulosti hyvältä arkiaamuihin. Tilasin mokoman, ja nyt on hiukan tullut testailtua. Meikkikuvia ei valitettavasti ole, koska olen aina niin järkyttävän kiireessä aamulla etten kerkeä nappaamaan kuvia. Buu!

Tämä kaunokainen siis kyseessä:

Laatu tässä nelikossa on suhteellisen hyvä, tosin tuo vaalea 1. sävy on vähän turhankin pigmenttinen. Ensimmäisellä kerralla kun meikin tällä tein, sain aikaan aikamoisen "kalkkilaivan kapteeni"- efektin kulmaluulle, kun otin tuota vaaleinta sävyä samaan tapaan siveltimeen kuin muitakin kulmaluu-sävyjä. Eli se on pigmenttinen ja vielä matta. Muut sävyt eivät ole läheskään samaa luokkaa, ja siksi tämä onkin hyvä arjessa. Övereitä ei tule helposti, paitsi tuolla vaaleimmalla sävyllä. Hitusen vierastan vielä noita 2. ja 4. sävyä, mutta eiköhän tässä opi niihinkin, kunhan aikaa kuluu. 1. sävy on siis matta, 2. ja 3. sävyt ovat hitusen satiinisia, ja 4. sävy taasen matta.

Tällä saa tehtyä suht nopeasti siistin arkimeikin, kulmaluulle VAROVASTI 1. sävyä, 2. sävyä liikkuvalle luomelle, 3. sävyä luomivakoon ja 4. sävyllä tehdään ulkonurkan V ja alaluomen rajaus. Smokeykin onnistuu, mutta siihen ei kannata 2. sävyä käyttää, vaan pelailla 3. ja 4. sävyllä, ja varovasti tuota 1. kulmaluulle.

Yhteenvetona: Tämä Avonin nelikko on koitunut arkiaamujeni pelastajaksi, kun kiireellä olen väsännyt jonkinlaista silmämeikkiä töihin. Bilekäyttöön tämä luultavimmin on minulle liian kesy, ellen sitten tee lookkia, jossa pääosassa on tuo huuliosasto. Mutta, teille jotka etsitte kätevää arkipalettia, niin tässä on yksi hyvä ehdokas.

Näin tänään. Pus och kram!

Ei kommentteja: