Pages - Menu

6. huhtikuuta 2014

Kohtalokas tipahdus

Olipa kerran kiireinen torstai-aamu. Kolmekymppinen kirjakaupanmyyjätär oli kiireessä tekemässä itselleen silmämeikkiä. Pohjustus oli tehty UDPP:llä, ja kulmaluullekin oli jo UD:n Naked Basicsin W.O.S-  sävy laskeutunut. Pieni sipaisu Venus- sävyä oli myös laitettu tuomaan hieman valoa kulmakarvan alle.

Naked 2- sävy oli levitelty liikkuvalle luomelle ja luomivakoon oli laitettu Faint-sävyä luomaan hieman varjoa. Avonin Super Shock- rajauskynällä oli rajattu yläluomen ripsiraja, ja sitten oli tarkoitus vielä laittaa Naked Basicsin Crave- sävyä rajauksen päälle, sitä hieman "sumentamaan".

Sitten kuului kops, ja Naked Basics lensi pöydältä lattialle. Ja miten kävi...Siihen loppui Craven taival. Täysin murusiksi se meni tipahduksen seurauksena ja sottasi samalla kanssaeläjänsä paletissa.

Kyllä minä mieleni pahoitin. Buu. Onneksi on kuitenkin vielä Too Facedin Naked Eye- paletin Stiletto- sävy (mustin mattamusta, jonka tiedän!) voimissaan.

Onko muuten jollakulla tietoa, miltä puljulta löytyisi todella musta mattamusta- sävy? Sellainen, jota myytäisiin yksittäisenä nappina? Olisi tarvetta. Ei jaksaisi noita paletteja raahata mukana mattamustan takia.

Sellaista tänään. Saapui pari pakettia iHerbiltä viimein, niiden sisällöstä seuraavissa postauksissa. Nyt, pus och kram!

9 kommenttia:

Tunrida kirjoitti...

Omat vakio mattamustani ovat Sugarpillin Bulletproof ja SauceBox Cosmeticsin Black Widow.

Mizz Annie kirjoitti...

Suosittelen Makeup Geekin mattamustaa. Se on mustin näkemäni musta.

Henna L kirjoitti...

Voi ei, miten harmillista! Tsemppiä mustan luomivärin metsästykseen.

Päivi kirjoitti...

Voi miten huonoa tuuria. Ottaisi päähän todellakin. :(

Jossain Naku-paletissa oli hyvä mattamusta, mutta en nyt muista oliko se ykkönen vai kakkonen.

Milla kirjoitti...

Kiitos osaanotoista. Mieli ei ole enää niin mustana tuon mustan hajoamisesta, sillä kaivellessani "Ne ei niin käytetyt meikit"- laatikkoani, löytyi sieltä yhtäkkiä Inglotin todella musta mattamusta! Tein ehkä pienen riemutanssin... :D

Päivi kirjoitti...

Niin, etsit tosiaan yksittäistä mustaa nappia. Olen näköjään vaihtanut onnistuneesti aivoni vapaalle. :)

Milla kirjoitti...

Päivi: Se on just parasta, että on saanut aivot vapaalle! Onnittelut. :) ;)

Milla kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nunu kirjoitti...

Moi! Ihan sattumalta törmäsin tähän postaukseen kun surffailin aamukahvimuki kourassa. Viime aikoina on blogeissa pyörinyt hajonneen puuterin tms. korjausohje. Taisinpa löytää blogisi juuri Karkkipäivän kommenttiboxin kautta, joten laitanpa linkin Sannilta bongaamaani ohjeeseen, jonka talletin korvan taakse :)
http://karkkipaiva.indiedays.com/2013/07/10/my-baby-broke/comment-page-1/
Voisikohan tätä käyttää luomiväriin, vai joko koko murusatsi lensi roskiin...? ;)
Nunu