Pages - Menu

13. heinäkuuta 2014

Testissä Elivon kasvonhoitotuotteita

Heipparallaa ihanaiset!

Tässä on venähtänyt aikaa taas edellisestä postauksesta, pahoittelut! Kesä yllätti, loma yllätti. Ja muutenkin, elämä on yllättänyt. Positiivisessa ja negatiivisessa.

Mutta, hömppä pelastaa ja nyt sitten hömpän pariin!

Hain tuossa aikaisemmin keväällä mukaan testaamaan Elivon kasvonhoitotuotteita. Ja pääsin! Sain testiin nämä tuotteet:

Puhdistusvaahto herkälle iholle
Kasvovesi herkälle iholle
24h Syväkosteuttava kasvovoide kaikille ihotyypeille
Testi kesti kokonaisuudessaan kolme viikkoa, ja sen tulokset voi lukea täältä.

Itse tykkäsin Elivon tuotteista. Puhdistusvaahto on hyvä perusputsari herkkäihoisille, se irrottaa yllättävän hyvin meikin ja lian, mutta koska teen aina kaksoispuhdistuksen niin tuon jälkeen yleensä vielä putsasin kasvot syväpuhdistavalla puhdistusaineella. Vedenkestävää ripsaria Elivon puhdistusvaahdolla on turha yrittää irroittaa, eli siinä mielessä ei ihan sellainen monitoimituote. Mutta hyvä perusputsari herkkäihoisille kuitenkin!

Kasvovesi on myös ihan peruskamaa, tosin yllättävän rauhoittava ja virkistävä samaan aikaan. Tuoksu on raikas, ja erilainen mihin olen kasvovesissä tottunut. Aamulla tämä herättää ihon hyvin, ja valmistelee sen muita hoitotuotteita varten moitteettomasti.

Mutta sitten, tuo 24h syväkosteuttava kasvovoide... Uusi HG-tuote on löytynyt!!! Tämä voide käy mielestäni ihan kaikille ihotyypeille. Se kosteuttaa, ja samalla kuitenkin imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Käytin tätä voidetta niin päivävoiteena, meikin alla, kuin yövoiteena. Ja ihoni tykkäsi, todella, TODELLA paljon. Meikin alla se toimi hyvin, piti ihon kosteutettuna koko päivän, muttei saanut meikkiä "kakkuuntumaan", eikä aiheuttanut ylimääräistä kiiltoa. Yövoiteena tämä toimi myös, välillä sekoitin pari tippaa jojobaöljyä mukaan, välillä käytin kosteuttavaa seerumia alla, välillä ihan yksinään. Ja toimi, joka ikinen kerta. Lisäksi, voide tulee pumppupullossa, joten hygienisyysaspektikin on kohdillaan. Aivan lyömätön ihoni kosteuttaja! Edes La Roche Posayn sekaiholle tarkoitettu kosteusvoide ei vedä vertoja tälle ihanuudelle. Ostan ihan varmasti uudelleen tätä! Ja suosittelen, lämpimästi.

Hinnat Elivon tuotteilla ovat hieman kalliimmat, kuin tavallisilla marketista saatavilla ihonhoitotuotteilla, mutta mielestäni ainakin tuon kasvovoiteen kohdalla, kannattaa laadusta maksaa. Puhdistusvaahdon ja kasvoveden kohdalla en lähtisi maksamaan ehkä niin paljoa. Parempiakin tuotteita saa, halvempaan hintaan.

Näin tänään. Lupaan taas hieman enemmän olla aktiivinen täällä. Lupaan kuitenkin myös nauttia kesästä. Ja hei, nauttikaa tekin! Pus och kram!

2 kommenttia:

Kaisuli / SiameseLipstick kirjoitti...

Ne hinnat olisi ollut ihan kiva kuulla? :)

Milla kirjoitti...

Varmaan vaihtelevat hieman apteekkien mukaan, mutta yli 10€ taitavat olla kaikki. Tuosta vähän osviittaa: http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Eura/Categories/11/Elivo_ihonhoito/Kasvojenhoitotuotteet

:)