Pages - Menu

25. heinäkuuta 2014

Hurahdus selektiivisen puolelle

IHAN ENSIN: Ulkoasua työstetään. Ja tiedän, että tuo yläbanneri on ihan väärässä paikassa. I'm working on it, tosin hieman löyhähköllä aikataululla. Koettakaa kestää. 

Juhannuksen jälkeen tapahtui ehkä pahin hurahdukseni selektiivisen kosmetiikan puolelle sitten... No en muista milloin viimeksi.

Ja toisaalta, en oikeastaan hankkinut kuin neljä tuotetta. Yksi Dior, yksi Estee Lauder, yksi Chanel ja yksi MAC. Silti, se on minulle paljon.Diorin Rouge Dior, Voluptuous Care, sävyssä 786 Mauve Mystère

Chanelin Universelle Compacte- kivipuuteri sävyssä 160, Préface

Diorin huulipuna, sekä Chanelin puuteri tarttuivat käteeni aleista. "Harmittavasti" työpaikan naapurikaupassa, Emotionissa on eräs myyjätär, joka saa minut AINA ostamaan jotain kivaa. Siis AINA. Ja nämä lähtivät mukaan hänen suosituksestaan. Täytyy sanoa, että myyjätär osaa asiansa! Tuo Chanelin puuteri on käsittämättömän hyvä (joo, minä kyllä mielestäni boikotoin Chanelia, mutta no...Poikkeus vahvistaa säännön, right?). Se antaa kuulaan, luonnollisen lopputuloksen ja pitää ihon semimattapintaisena PITKÄÄN.

Diorin huulipuna ei ole ehkä ihan arkeen sopiva, mutta juhlaan se sopii vallan mainiosti. Ja no, ehkä kevyellä kädellä käytettynä tuo purppurainen sävy menee myös arjessa. Varmaan syksyllä, kun iholta on suurin rusketus lähtenyt, saa tuolla punalla oikein kivan "Lumikki"- lookin aikaiseksi.MAC Mineralize Skinfinish sävyssä Lightscapade
Jokavuotinen kesäreissu Helsinkiin tuotti jälleen tulosta MAC- kosmetiikkarintamallani. Viime vuonna mukaan tarttui klassikkopuna Ruby Woo, nyt sitten korostuspuuteri Lightscapade, johon en voisi olla tyytyväisempi! Tämä ei ole sellainen "valon osuessa poskipäihini minut näkee avaruudesta saakka"- korostuspuuteri, vaan enemmänkin hyvin sellaisen hillityn korostuksen antava tuote. Olen surutta käyttänyt tätä myös kulmaluulla, silmän sisänurkassa, amorinkaarta korostamassa ja nenänvarressa. Myyjätär (hieman sellainen vanhempi, omien sanojensa mukaan viittäkymppiä lähestyvä) kertoi, että hän käyttää tätä ihan surutta ja on tyytyväinen siihen, että tätä tarvitsee vain hieman. Kestää kuulemma pienen ikuisuuden. Ja no, kun minulla nyt muutenkin on näitä korostustuotteita kerääntynyt, niin voi olla että ei tarvitsisi enää ostaa yhtäkään lisää... But hey, you know me... 

Estee Lauder Double Wear Light- meikkivoide sävyssä 1.0. HG- meikkivoiteeni on löytynyt.
Estee Lauderin meikkivoiteesta olin kuullut hypetystä kaikilta mahdollisilta tahoilta, joten pakkohan siihen oli investoida. "Fiksuna" tyttönä tilasin tämän Strawberrynet.comista. Joo, oli halvempi siellä, mutta kappas kun jämähti sitten tulliin ja tuli ne maksut siihen päälle. Tästä viisastuneena ostan jatkossa DWL:ni ihan kotomaasta. Ja tätä tulee kyllä jatkossa IHAN VARMASTI ostettua. Todellinen Holy Grail- meikkivoide! Pysyy, pysyy, ja PYSYY. Olen testannut, jopa äärimmäisessä helteessä. Ja ei, tämä ei kakkuunnu, ei keräänny nenänpieliin, ei liikahdakaan. JA, iho hengittää, joten kiiltelyä ei nyt pahemmin ole. Toki kovimmilla helteillä tämäkin on alkanut kiiltelemään, mutta luonnotontahan se olisi jos ei kiiltelisi!

Näin tänään. Päivitystahti on taas ollut vähän hidasta, syytän.. Öööh... Hellettä! Seuraavalla kerralla kerron tuotteista otsikolla "Hyvät ja halvat!". Untill then, PUS OCH KRAM!

11 kommenttia:

Kaisuli / SiameseLipstick kirjoitti...

Saanko kysyä miksi boikotoit Chanelia? :)

Liisa kirjoitti...

Pitääpäs kokeilla tuota EL:n Double Wear Lightia uudemman kerran! :) Kuulostaa nimittäin todella lupaavalta. (Varsinkin näille helteille...) Tuli muuten mieleen, miksi boikotoit Chanelia? :o

Milla kirjoitti...

Karl Lagerfeld, hirveä ukko. Se, että äijä ottaa asiakseen omalla arvovallallaan puhua ylipainoisista naisista pahaa... En vaan voi ymmärtää.

https://shine.yahoo.com/fashion/karl-lagerfelds-most-controversial-quotes-ever-195100349.html

Ilona kirjoitti...

Oi tuo MAC! (yritin kirjoittaa ihan kunnon nimen,mutta typotin niin että ei sit) Tuo meikkivoide kiinnostaa kovasti!

Helena kirjoitti...

Mäkin haluaisin Lightscapaden Soft an Gentlen kaveriks! Mutta voi että, oonko ainut ketä ärsyttää tosissaan MAC:n uudet pakkaukset?!

Päivi kirjoitti...

Upeita hankintoja! Tuo Diorin puna minulta löytyykin, mutta Double Wear ja MACin Lightscapade ovat olleet himotuslistalla jo pitkään.

Liisa kirjoitti...

Piti tulla vielä takaisin kommentoimaan :) Tuohon Lagerfeldin juttuun, aika voimakkaita sanoja on kyllä mies käyttänyt. Mutta se ei saa mua silti mitenkään nyrpistämään nenääni Chanelille, mutta toki Karlille itelleen. Coco Chanel on kuitenkin se sielu ja sydän Chanelin takana edelleen, ei kukaan muu. Boikotoisin enemmänkin Lagerfeldin omia tuoksuja, jne tuotteita.
Ja jotenkin noilla vanhoilla äijillä on tapana laukoa typeryyksiä, tulee varmaan iän mukana. Guerlaininkin entinen pääjehu heitti pikkuisen rasistisen kommentin, ja siitä tuli kauhea kohu. (En nyt siis halua vähätellä mitään, tietenkään.) :)

Milla kirjoitti...

Helena, Päivi ja Ilona, suosittelen tuota Lightscapadea LÄMPIMÄSTI. Todella kätevä tuote.

Ja Double Wear Light on MUST HAVE. Vähän kepeämpi kuin ihan se pelkkä Double Wear, eli jos haluaa kunnon peittävän, niin sitten kannattaa investoida siihen.

Mutta siis, DWL levittyy hyvin, antaa semimatan lopputuloksen ja PYSYY. Muttei tartte kuitenkaan kirveellä olla raastamassa pois päivän päätteeksi.

Milla kirjoitti...

Ja siis, oikeasti.. Toi Chanelin puuteri. TOIMII. Pitää nimittäin ihon mattapintaisena (tai siis semimattana) pitkään.

Milla kirjoitti...

Liisa, käsittääkseni Guerlain sentään vähän "antoi palautetta" sille äijän käppänälle. Chanel ei ole kai Lagerfeldille pahemmin palautetta antanut.

Mut joo... Enemmän sitä itse Lagerfeldiä pitäis kai dissailla, oikeassa olet. :)

Ansku kirjoitti...

Mikä huulipuna! Ihanan sähäkkä :D