Pages - Menu

20. heinäkuuta 2011

Fyrinnaelta tuli taas neljä pientä aarretta.

Fyrinnaen tilaus kolahti postiluukusta tuossa pari päivää sitten. Nopeita ovat! Alle viikko meni. Tosin en tilannut kuin sampleja ja yhden tuollaisen.. Öh, keskikokoisen tuotteen.

Luomivärisampleja tuli...

Vihreä, pienellä glitterillä on nimeltään Eternal Innocence. On vihrein vihreä, mihin koskaan olen törmännyt. Ja rehellinen VIHREÄ, ei mene siniseen mielestäni lainkaan.
Tuo harmaanvioletinöömikätoinytois-värinen on nimeltään Koala. Ja en osaa muuta sanoa, kuin että ihana arkeen. Vaalean violetin ja harmaan sekoitus, joka vaihtelee väriään eri valaistuksessa. Seuraavissa kuvissa näkynee tuo ominaisuus.
Ja tuo oranssi (joka tuli ihan for free ja jolla en tee MITÄÄN, haluaako joku?) on nimeltänsä Montalivet. Pehmeä persikkainen oranssi.
KANNATTAA TAASEN KLIKATA KUVAT ISOMMIKSI NIIN NÄKEE OIKEAT VÄRIT... Voi elämä tätä bloggeria... -_-

Pakkohan sitten oli näitä ihanuuksia testata, ja koskapa tässä on jo sorvin ääreen palattu niin ajattelin, että Koala saa tänään laskeutua luomiani somistamaan. Ihastuin täysin! Oikein mukava, hillitty sävy, joka kuitenkin valaistuksesta riippuen muuttaa hieman väriään. Kas näin...

Pohjalla UDPP.
Kulmaluulla ja sisänurkassa MF:n Pale Pebble
Alaluomen sisänurkassa hipaus YR:n Luminellen Mantelivaniljaa
Liikkuvalla luomella ja alaluomella Fyrinnaen Koala
Rajaus TBS:n eyelinerilla
Ripsissä Maybellinen Colossal

Tässä näkyy, miten Koala on erivärinen siitä riippuen, miten valo siihen osuu. Valo osuu tuohon liikkuvan luomen alaosaan hieman erikulmassa ja Koala näyttääkin melkein hopeiselta! Ihana tuttavuus. Näyttää aluksi kovinkin hillityltä ja mitäänsanomattomalta koko sävy, mutta kun tarkemmin katselee niin ulottovuuksia löytyy. LOVE IT. 
Lisäksi tilasin Fyrinnaelta keskikokoisen pakkauksen Fluffia. Eli viimeistelyyn tarkoitettua puuteria, jota voi käyttää myös primerinä. Ensikokemukset ovat, että antaa hyvin luonnollisen jäljen viimeistelyyn käytettynä. Primerina en ole vielä kerennyt testailla. Koetan muistaa palata asiaan, jahka olen testaillut. Uskomattoman pehmeäksi sai ihon muuten!

Hopeaa on tullut tilailtua tässä ja pian alkaa ensimmäinen punontayritys. Kunhan nyt vielä pehmeät langat tulevat. En siis mitään ketjua ole tekemässä, vaan ihan ajattelin ns. kutoa puolikoviin lankoihin pehmeää. Katsotaan miten käy, toivottavasti hyvin!

Töissä on niin leppoisaa. Pari sisustusarkkitehtiä on tehnyt meille sisustusinstallaation. Eli periaatteessa oleilen taideteoksen sisällä. Ja kuuntelen Bob Marleyta, nu jazzia, Edith Piafia ja Motownia. En muuten valita...

Ei kommentteja: