Pages - Menu

4. elokuuta 2011

Jade

Tänään on ollut jadeinen päivä. Luomilla jadea ja kaulassa jadea. Eli, luomilla TBS:n Baked for Last luomiväri sävyssä Jade ja kaulassa Beadaholiquelta tilattu jade-riipus. Kaunis lehden muotoinen sellainen. Luomivärin hankin eilen, ja ennen kuin kukaan alkaa kirkumaan, että MITES SEN LAKON KANS NYT KÄVIKÄÄN?!?! niin voin kertoa, että olin unohtanut autuaasti käyttää TBS:n synttärietuni ja eilen sitten käytin sen vaikka heinäkuu onkin jo ohi. Sitä katsokaas saa tällaisia juttuja, kun on suhteita... Hih. Maksoin siis tuosta TBS:n luomiväristä huimat 2,40€. Tykkään kovasti. Tässä kuvia mokomista...

Pohjalla UDPP, kulmaluulla ja sisänurkassa MF:n Pale Pebble.
Rajaus alla, Lumenen mustalla rajauskynällä. Sen päälle taputtelin Jaden tummempaa sävyä ja häivyttelin sen sitten vaaleamman sävyn kera. Alaluomella tummempaa sävyä. Käytin siis tuota baked- luomiväriä KUIVANA, en tohtinut töihin lähteä tekemään ihan niin intensiivistä, mitä tuo sävy on märkänä käytettynä...

Kuva otettu töiden jälkeen ja siltä se näyttääkin! Ja jotain outoa on kulmakarvoissani, eivät ole samassa tasossa keskenään ja sekös minua VAIVAA!


Tässä huomaa, että jade kivenä on paljon rehellisemmän vihreä kuin tuo luomivärin sävy. Kaiken rehellisyyden nimissä, pidän enemmän tuon luomivärin sävystä. Ihanasti menee siniseen ja hiukan harmaaseen. 

2 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Kiitos kovasti, paketti tuli tänään! Kiva kun sait sen postiin niin nopeasti! :)

Ja luomivärit olivat todella mieleisiä, ihan uskomattoman hyvin olit poiminut sen, että mä tykkään juuri noista sävyistä, kaunis kiitos siis!

Ja onpas hieno tuo Body Shopin Jade, sopii sulle todella hyvin! Ja tosi hauska, että yhdistit sen myös jadekiveen. Hienoja ovat kyllä molemmat! :)

Milla kirjoitti...

Hyvä että sävyt miellytti. Tulee varmaan sun käytettyä pikkasen enemmän kuin mun. :D And no need to thank me, pitää laittaa hyvä kiertämään. Hyvää karmaa ei koskaan voi olla liikaa. :)

Toi Jade on kyllä uusi suosikki mulla. Pitää vielä uskaltaa koettaa sitä märällä siveltimellä laitettuna. Ja no, mulle on tulossa Fyrinnaelta Pixie Epoxy- sample, joten pitää testata senkin kans.