Pages - Menu

30. syyskuuta 2011

Luonnokiviä

Käydessäni kesällä energiahoidossa ystäväni K:n luona, hän suositteli minulle ruusukvartsia. En sinänsä vielä usko luonnonkivien parantavaan voimaan, mutta no... Ehkä alitajuntani sitten uskoo siihen. Kuitenkin, luonnonkivet ovat hienostuneita ja todella kauniita kun ne osaa "parittaa" oikeiden materiaalien kanssa.

En koskaan käyttäisi luonnokiviä keinotekoisten materiaalien kanssa. Korumetalli oli täysin poissuljettu vaihtoehto, kun tein omia riipuksiani. Hopeaa sen olla pittää!

Kesän aikana tuli sitten hurahdettua luonnonkiviin ihan kunnolla, ja yhteensä kuusi riipusta syntyi. Kas tässä...

"Pienokaiset". Vasemmalla fasettihiottu ametisti kera balinhopealinkin, keskellä hempeä ruusukvartsi kera satiinipintaisten hopeahelmien ja oikealla ihanan epätasaisesti fasettihiottu vuorikristalli kera satiinipintaisten hopeahelmien.

"Mötikät". Vasemmalla lehden muotoon hiottu jade, keskellä pisaran muotoon hiottu jaspis ja oikealla pisaran muotoon hiottu onyx, kaulanauhaan kiedottu hopealankaa. 
Näin tänään. Arvatkaa muuten, että ottiko kupoliin kun Pretty.fi oli laittanut ne Wettiksen luomi- ja kulmaväri paletit nyt alennukseen. Reilun pari euroa niistä joutuu enää pulittamaan. Hutiostos, ja vielä turhan kalliillakin ostin. D'oh!!!!!

4 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Oikein hienoja nuo korut! Olisi myös kiinnostavaa kuulla, että mitä kivet edustavat, eli mitä esim. sen ruusukvartsin olisi tarkoitus tehdä. :)

Mua muuten harmittaa sun puolesta tuo Wettis pettymys. Ja vielä tylsempää, että juuri sen ostettuasi ne tuli aleeseen. Voi harmi! :(

Milla kirjoitti...

Hei Pupunen! :)

Ruusukvartsi on sellainen sydämen lääkitsijä. Siitä sanotaan näin: "Ruusukvartsi on hellävarainen sydämen lääkitsijä. Kivi lievittää sydänsuruja, sillä se lisää kykyä antaa anteeksi ja jättää menneet. Se lisää myönteisiä tunteita omaa itseä kohtaan opettaen että todellinen itseluottamus syntyy vain itsensä hyväksymisestä. Kivi opettaa anteeksiantamista ja poistaa syyllisyyden taakkaa. Sopii hyvin ihmisille, jotka etsivät jatkuvasti rakkautta ja hyväksyntää itsensä ulkopuolelta, mutta eivät muista rakastaa ja hoivata itseään. Se lievittää mustasukkaisuutta ja katkeruutta. Ruusukvartsi lisää elämäniloa ja kauneudentajua. Sopii erityisen hyvin lapsille herkän energiansa vuoksi. Se vaikuttaa sydämen lisäksi verenkiertoon ja hermostoon."

Vuorikristalli on sellainen kivi, joka tavallaan käsittääkseni voimistaa muiden kivien vaikutusta ja samalla puhdistaa niitä negatiivisesta energiasta.

Ametistista sanotaan näin: "Ametisti on hyvin henkinen kivi. Se rauhoittaa ja tasapainottaa sielullisia ongelmia. Ametisti rauhoittaa ylirasittuneita ihmisiä ja suojelee erilaisilta viettelyksiltä ja riippuvuuksilta. Ametisti on hyvä meditaatiokivi, sillä se rauhoittaa mielen ja parantaa keskittymiskykyä. Violetin värinsä vuoksi se avaa oven hengen maailmaan edesauttaen henkisten ja psyykkisten kykyjen kehittymistä. Ametisti on hyvä toveri elämän suurissa siirtymisvaiheissa. Kivi puhdistaa ympäristöään kielteisiltä energioilta, mm. tietokoneen negatiiviselta säteilyltä. Ametisti auttaa migreeniin, turvotukseen, unettomuuteen ja polvikipuihin"

Jaspiksesta kerrotaan seuraavaa: "Tasapainottaa ja maadoittaa energiaa auttaen keskittymään realistisesti ongelmiin ja elämää koskeviin aiheisiin. Auttaa suolistoa ja vatsaa."

Jade: " Vähentää kehon rasitusta päänalueella ja auttaa lihas- ja pääsärkyyn. Tuo tyyneyttä ja edistää kuona-aineiden poistumista."

Ja rakkain Onyx: "Antaa voimia ja auttaa vaikeina aikoina. Toimii energia lataajana ja lisää sulautumaan ympäristöön antaen itsevarmuutta ja oppimista."

Nämä tiedot löysin pikaisesti googlettamalla. http://www.varjojenkirja.com/kivet.html
http://www.jalokivigalleria.fi/index.php?cPath=27_45

Harmittaa toi Wettis muakin kyllä, mutta no... Pitää toivoa, että joku ostaisi sen minulta pois kuleksimasta. Ei vaan meinaa mennä nuo muutkaan myynnissä olevat kaupaksi. No. Mut, näitä sattuu. :)

Minna kirjoitti...

Ihanaa!!! On muitakin kivihöperöitä! :) Varastan sinun idean ja käytän tätä joskus blogissani. :) Itsellä on kanssa kivia kaiken näköisiä ja moniin tarkoituksiin. ;)

Kävin tämän jo aiemmin lukemassa, mutta en kommentoinut. Nyt tulin kiikuttamaan sinulle asiaa, joten kommentoin samalla noihin kiviinkin. ;)

Eli blogissani olisi tunnustuksia sinulle. ;)

Milla kirjoitti...

Iih! Tunnustuksia, kiitos. :) En nyt tiedä, olenko ihan kivihöperö. Mutta luonnonkivistä saa kauniita koruja ja kyllähän tuo alitajunta tuntuu uskovan kivien voimiin kun viimeaikoina on lähinnä vaan luonnonkiviä koruissa ollut. :)