Pages - Menu

29. syyskuuta 2011

Taisi tulla huti

Eilen kirjoittamastani Wettiksen luomiväri&kulmaväri- paletista taisi muodostua hutiostos. Kulmakarvavärien sävyt ovat tosiaan auttamattomasti liian vaaleita minulle. Luomivärisävyistä kaksi (vaalein ja tummin) toimii, mutta se varjostussävy on ihan outo. Väsäsin kuitenkin meikin paletilla, ihan kivasti toi vihreät silmät esiin mutta that's about it... Kas näin...


Pohjalla UDPP. Sitten käytetty Wettiksen BeautyBenefits- linjan Effortless Eyes- paletin luomivärejä niin kuin pakkauksessa neuvotaan. Lisäksi lisäsin hieman kiiltoa antamaan MSCHIC:n Cream- luomiväriä kulmaluulle ja sisänurkkaan. Ripsissä Maybellinen Falsies Waterproof. Kulmakarvoissa on sitten ihan eri tuote, eli Beccan kulmakarvaväri, sävyssä Ash.

Paletilla saa siis tehtyä ainakin perusmeikin arkeen. Sävyt ovat mattoja/satiinisia (jonkinlainen ihmeellinen välimuoto, eh...), lukuunottamatta tumminta liner-sävyä jossa olin erottavinani pieniä shimmerhippusia. Itse vierastan todella paljon tuota punertavan ruskeaa varjostussävyä. Ei lainkaan mun sävy, mielummin tekisin varjostuksen jollain taupella/harmaalla.

Wettiksen paletti saattanee mennä myyntiin, katsotaan nyt. Ajattelin vielä pari mahdollisuutta sille antaa, mutta epäilen sen käytettävyyttä omien meikkimieltymyksieni kohdalla. Hieno ajatus kuitenkin Wettikseltä, sävyt vaan saisi olla ainakin minulle hieman toiset.

Nyt sitten kuolaankin Coastal Scentsin Beijing- palettia, jota olisi kans tarjolla Pretty.fi:ssä. On ehkä pakko... Kai... Kunhan keksin riittävät perustelut.

Ps. Arvatkaa onko kivaa, kun toisen silmän alaluomella kasvaa yksi silmäripsi kohti silmää... Se kasvaa siis melkein siinä vesirajassa, ja suuntana on tosiaan silmäni. Joudun varmaan nyppäisemään pois. Välillä se, että silmäripset kasvaa kahdessa rivistössä ei ole niin herkkua.

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Hei, jos et parempaa käyttöä keksi niin mä voisin tuota harkita ostavani :) Tartteisin noita kulmavärejä.

Milla kirjoitti...

On kuules ihan sun kolmella eurolla. :)