Pages - Menu

4. lokakuuta 2011

Tunnustuksia

OHO! Glitz&Glamin Minna jakoi tälle blogille tunnustuksia, peräti kaksi! Pakkohan näihin on vastata.

Eli ensin tämä:
RUUSUTUNNUSTUS

Lempiasioita pitäisi kertoa tässä. Your wish is my command, joten tässä tulee...

LEMPIRUOKA: Vaihtelee suuresti. Olen ollut kasvissyöjä melkein 15 vuotta. Tosin, välillä (eli noin kerran kuussa) syön kalaa. Maitotuotteetkin menee, kananmuna sillointällöin. Voisin sanoa, että lempiruokalajit kiertää mulla koko ajan. Välillä ahmin pastaa, välillä olen salaatti-ihminen... Mutta sanotaan näin, että välimerelliset maut ovat lähellä sydäntä. Ja lisäksi sushi... Oi kun saisi tästä kotikaupungistani sushia. Vaan ei... Pitänee opetella itse.

LEMPIMAKEINEN: Tota, tota... Luulen, että menee suklaaseen. Eikä mitään maitosuklaata vaan 70%:sta kunnon sukulaatia!

LEMPILUKEMISTA: Jaa-a. Tällä hetkellä on luettavana Charles Bukowskin Naisia. Olen erittäin kranttu lukemaan. Lehdistä menee Image nippanappa, oikeastaan luen sitä vain sen taiton ja kuvituksen takia. Muuten on vähän turhan hipsteri-lehti mulle. Ja ne helvetin muotijutut ÄRSYTTÄÄ. Sekä Maria Veitolan kolumni.. Yh. Mutta sanotaan nyt näin, että ainakin Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin kaikki tuotanto menee.

LEMPIPAIKKA KÄSITÖILLE: Ymmärtäkää miten haluatte; sänky.

LEMPIELOKUVAT: Niitä on paljon. Tim Burtonin tuotanto, Dogma, The Cell, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, Cry Baby, Coppolan Dracula, Geishan muistelmat, Watchmen, Human Traffic, Miesten vuoro... And the list goes on and on...

Se oli siinä. Sitten...
POKAALITUNNUSTUS


Tässä Pysti-tunnustuksessa juttuna on kertoa 10 uutta asiaa itsestäni. Nyt tulee kyllä sellaista turhaa nippelitietoa, mutta koettakaa kestää. :D

1. Mulla on JÄRJETÖN pussilakanafetissi. Voisin ostaa pussilakanasettejä koko ajan lisää.
2. Tietynlaiset juustonreiät kuvottaa minua. Esim. Polar-juuston reiät ovat KAMALIA. Kaikki ontelot yleensä ovat hirveitä.
3. Meditoin. Yleensä joka päivä, ainakin pienen hetken. Se rauhoittaa todella paljon ja auttaa näkemään elämän kiemurat selkeämmin. Pitäisi varmaan tehdä asiasta joku pieni entry tänne blogiinkin.
4. Blogistani on muodostunut minulle aika tärkeä. Jotenkin on ihanaa saada heittäytyä ihan hömpäksi ainakin kerran päivässä ja hehkuttaa jotain upeaa luomiväriä tai korua. Muuten kun hömppäily jää aika vähälle.
5. Jos söisin vielä lihaa, ahmisin luultavasti maksalaatikkoa. Muistelen kaihoisasti välillä maksalaatikkoa...
6. Olen yksi iso ristiriita. Horoskoopiltani rapu, nouseva merkkini on kauris ja kuu on leijonassa. Eli niin... Uskon aika paljon astrologiaan.
7. Tykkään kovasti, kun näen että joku on kommentoinut blogiini. :)
8. Olen entinen ja tuleva heppatyttö. Kaipaan kovasti ratsastusta ja hevostelua noin muutenkin.
9. Minulla on KAUHEA KOIRAKUUME. Olen tällä hetkellä kahden galgon (espanjanvinttikoiran) "kummitäti", itse haaveilen salukista tai Jack Russelin terrieristä.
10. Pienenä opin ensin sukeltamaan, sitten vasta uimaan. :D

Näin tällä kertaa. Uusia tuotteita tullut ostettua vanhojen loputtua, sekä pari ihan uutta juttua. Saattaa olla, että olen löytänyt myös pari HG- tuotetta. Niistä kerron seuraavassa entryssä.

Tämän on tainneet tehdä jo melkein kaikki lukijani, joten taidan jättää nyt sitten tunnustukset antamatta eteenpäin. Hyi minua.

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Mutta eikö sinne sun kotikaupunkiin avattu sushi paikka? :D Ainakin mun äiti siitä puhu kun se haluaisi mun kanssa siellä käydä

Milla kirjoitti...

Joo, avattiin. Mutta kuulin, että siellä on PAISTETTUA lohta jonkun rullan sisällä. Siinä vaiheessa multa meni mielenkiinto ko. paikkaan. :D