Pages - Menu

28. syyskuuta 2011

Wet'n Wild: beautybenefits EffortlessEyes shadow&brow kit

Tänään kolahti postissa paketti Pretty.fi:stä, ja paketista paljastui tällainen pieni Wet'n Wildin paletti...


Törmäsin tähän selaillessani sunnuntai-iltana Prettyn sivuja, ja no 6,90€ ei ollut kovin paljoa rahaa, joten päätin tilata. Ja kun oli vielä meille kylmäsävyisille oikein oma paletti suunniteltu! Kuten aina, Pretty toimitti tilauksen nopeasti. Prettystä löytyi myös omat sävyt lämminsävyisille ihmisille ja sitten ihan neutraalikin paletti.

Kyseessä on siis luomiväri ja kulmaväri- paletti Wet'n Wildilta. En ole tätä nähnyt Seppälässä, en edes koko BeautyBenefits- linjaa. En ole vielä ehtinyt tätä kokeilla, mutta kulmavärit vaikuttavat auttamattomasti liian vaaleilta minulle. Itselläni kun on melkein mustat kulmakarvat luonnostaan, niin sinne kun sekaan lätkäisee noin vaaleita sävyjä, niin auttamattomasti sävyt häviää ihoon. Enemmän minua kiinnostikin nuo kolme sävyä, joilla on tarkoitus tehdä itselleen nopeasti sellainen perusmeikki. Pakkauksessa on myös takapuolella ohjeet meikin tekoon ja sävyjen päälle oli laitettu muoviläpyskä, jossa luki mikä tulee mihinkin... Kas näin:


Swatcheja minulla ei ole valitettavasti vielä laittaa, mutta ainakin ensisilmäyksellä tuo luomelle tuleva sävy vaikuttaa TÄYDELLISELTÄ. Varjostusväri taasen hieman kummalliselta ja liner-sävy on aika basic. Olen tässä lomaillut kohta 10 päivää, enkä ole juuri meikkaillut, mutta huomenna on tarkoitus palata takaisin töihin, ajattelin siis huomenissa testata nuo luomivärit ja tehdä pakkauksessa neuvotun meikin.
Kuten huomaatte, tuli tuollaiset pienenpienet siveltimetkin tämän mukana, mutta no aika kuraahan nuo tuppaavat olemaan. Ei saa kunnon otetta. Pakkaus on mielestäni kyllä todella tyylikäs. Voi silti olla, että depottaan nämä, ja laitan Z Paletten- palettiini nuo. Ja voi olla, että nuo kulmakarvoihin tarkoitetut sävyt tulevat käyttöön lähinnä silmäluomilla. Luulen, että tällä paletilla saa hienon sellaisen "Red Carpet"- lookin, jossa siis silmissä ei ole juuri kuin vahva musta rajaus yläluomella ja varjostukset, sekä huulissa sitten voimakas puna.

Tällaista tällä kertaa. En oikein tiedä, oliko hitti vai huti ostos. Se selviää, kun näitä ensimmäisen kerran testaa kasvoillensa. Eli siitä asiaa sitten lisää tulevaisuudessa!

Ei kommentteja: