Pages - Menu

20. syyskuuta 2011

Tuoksuja ja pakkelia

Hyvää huomenta. Olen lomalla, ja eilinen ilta venähti niin pitkäksi, että jäin yöksi illanviettopaikkaan. Lopputulos on se, että nyt näin klo 13.00 aikoihin päivällä alan vasta olla kunnolla hereillä. Mutta mulla on loma, lomalla saa heittää rytmi härän pyllyä.

Anyway. ELF:n tilaus tuli perjantaina. Tilasin (elämäni ensimmäisen) poskipunan, sävytetyn kosteusvoiteen, peitepuikon ja siveltimien desinfiointisuihkeen. Eli elfiksi näiden nimet oli Natural Radiance BlusherTinted Moisuriser Spf 20All Over Cover Stick ja Daily Brush Cleaner. Lisäksi mukana tuli oikeastaan aika kiva huulikiilto...


Yllättäen nämä ELFin huulikiillot toimivat minulla kuin unelma. Kesällä toisen tilauksen yhteydessä sain sellaisen korallinvärisen kiillon ja nyt tuli sitten tämä Mauve Luxe- nimeä kantava sävy tilauksessa lahjaksi. 
Mutta niin, itse tilaus tuli tosiaan jälleen kotiovelle saakka. Harmi vain, että poskipuna oli sitten mennyt ihan tuhannen säpäleiksi kuljetuksessa. Otin ELF:n asiakaspalveluun yhteyttä ja lähetin heille kuvat vahingoittuneesta tuotteesta. No, sieltä tulee samanlainen poskipuna perässä korvaamaan rikki mennyttä tuotetta. En kuitenkaan heittänyt tuota rikkonaista poskipunaa menemään, vaan jauhoin sen ihan jauhoksi ja laitoin pieneen muoviseen purkkiin. Ihan käyttökelpoista kamaa, ja sävy Coy on minulle ihan passeli. Kunhan vaan käytän maltilla sitä.


Sävytetty kosteusvoide 20 suojakertoimella ja tuo peitepuikko ovat ihan ok tuotteita. Kosteusvoide on minulla sävyssä Ivory, joka on ihan järkyttävän keltainen! Se onneksi sulautuu niin hyvin ihoon, että vapaa-aikana, jos haluaa ihonsa sävyä hieman tasoittaa, niin tuo tuote on ihan hyvä siihen. Vaan ihan kunnon meikkiin se on kyllä aivan liian keltainen ja ei juurikaan peitä ihon virheitä. Peitepuikko toimii niin kuin peitepuikko yleensä. Ehkä hieman ohuempaa koostumukseltaan, ja menee kyllä ihan ns. meikkivoiteestakin kun vaikkapa puhtain sormin häivyttelee. En tosin itse käyttäisi siihen tarkoitukseen, koska varmasti jäsähtää huokosiin kiinni.


Ja sitten tuli vielä tämä ihanan kätsy tuote...




Tämä on siis sellainen siveltimet desinfioiva suihke, jota voi suihkia siveltimiin meikkien välissä pesun sijasta. Tosin kyllä kunnon pesu kannattaa tehdä kerran viikkoon ainakin. Faktahan on se, että jos on likaiset siveltimet niin varmasti tulee iho-ongelmia. Pöpöt poikineen kun viihtyy, varsinkin siveltimissä joilla käsitellään hiemankaan kosteutta sisältäviä tuotteita. Tämä maksoi ELF:ssä 3,50 puntaa, joten ei ollut päätähuimaavan kalliskaan. Voin suositella, tosin jos olet herkkänenäinen, niin tuotteen tuoksu voi olla sinulle liikaa. 


Näin. Siinä ELF- asiat. Sitten siirrymme tuoksujen maailmaan... Lueskelin jostain blogista Etsyssä olevasta The Morbit The Merrier- kaupasta.  Pakkohan se oli katsastaa, koska olen täysin addiktoitunut ns. indie- tuoksuihin. Ja voi elämän käsi! Tämä kauppa vei minut ihan mennessään. OLI VAIN PAKKO SITTEN TILATA...





Ylimmässä kuvassa on Delina- tuoksuöljy. Ja siis... AH! Tuoksu on pehmeä, siitä erottaa selkeästi niin lootuksen, kuin meripihkankin. Ja loppuvivahteessa tulee selkeästi myös upea punaviinin tuoksu. Aivan mahtavan viettelevä, tumma ja ennen kaikkea ERILAINEN tuoksu. Olen niin kyllästynyt siihen, että kaikissa kaupallisissa tuoksuissa pelataan varman päälle, eikä edes yritetä mitään erilaista. Siksi pidän näistä indie-tuoksuista niin paljon. Ne ovat rohkeasti aivan jotain muuta. 


Alemmassa kuvassa oleva Odditoria Vanilla&Sandalwood- kiinteä tuoksu on sitä mitä sanookin olevansa. Lämmin vaniljan ja santelipuun yhdistelmä, joka on tehty ehkä maailman suloisimpaan pieneen peltipurkkiin. LOVE IT! LOVE THEM! Hintaa näille ihanuuksille tuli yhteensä 19 dollaria toimituskuluineen, eli noin 14 euroa. Sanoisinko, että aika halvalla lähtee noin uskomattoman ihanat tuotteet, jotka kestänee käytössä pienen ikuisuuden. 


Näin tänään. Kenelläkään muulla kokemuksia indie- tuoksuista muuten? 

2 kommenttia:

hellin kirjoitti...

Mäkin tilasin tuolta samplesetin jokin aika sitten, blogista löytyy postaus aiheesta :). Alunperin luin näistä Mustaa kajalia -blogista.
Mä itseasiassa odotin, että tuoksut olisivat olleet haastavampia. Ylläri ei siis kuitenkaan ollut negatiivinen.
Ajattelin tilata tuolta ainakin joululahjoja :). Noita punaviininuottisia samplesettiini ei osunutkaan, ja ne kiinnostaisivat.

Onko indie-tuoksu siis itsetehty, vai mitä tuo tarkoittaa?
Arvostan kyllä tuommoista yritystä suuresti ja oli ihanaa saada käsinkirjoitettu lappunen mukana!

Milla kirjoitti...

Mä käytän tuota indie-tuoksu käsitettä silloin, kun kyseessä on joku pienyrittäjä, joka tekee suurimman työn itse. Vähän niin kuin indie-kosmetiikkakin, esimerkkinä siitä vaikkapa Fyrinnae. En mä tiedä miten se nyt "oikeasti" menee, että mikä on indietä ja mikä ei. Mutta no, The Morbit The Merrier tuskin on monikansallinen yhtiö, jolla on miljoonien liikevaihto. Joten eiköhän se aika indie ole. :)

Delina on tuoksuna kyllä suhteellisen helppo, mutta ei kuitenkaan sieltä tavallisimmasta päästä. Sellainen todella tumma ja lämmin tuoksu. Ja toi Odditoria on ihan basic-kamaa, vaniljaa ja santelipuuta. Mulla on kans mielessä tilailla joululahjoja tuolta. Tai sitten sekoittelen itse jonkinlaisen tuoksukerraston kaikille kavereille. :)