Pages - Menu

5. lokakuuta 2011

3+1 päivien ostoksia, Avonia, Wettiksiä ja Revlonia.

Piuuuuf....

Mistähän sitä aloittaisi? No, ehkä ensin HEHKUTAN paria tuotetta, jotka on tullut hankittua tässä parin viikon sisällä. Aloitamme Avonista ja tästä ihanaisesta...


Turhaan eivät Pixiwoon- siskokset ole tätä kynää hehkuttaneet. Kyseessä siis Avonin SuperShock geelirajauskynä. Ja voin kertoa, että tällä tehdyt rajaukset PYSYY. Myös vesirajoissa. Tein meikin tällä töihin, ja yhtäkkiä töissä olikin sitten aika hikinen päivä. Pelkäsin panda-efektiä, mutta kappas kummaa... Kaikki rajaukset olivat paikoillaan! Jopa ylävesirajan rajaus, joka yleensä lähtee minulta kävelemään n. tunnin päästä sen laittamisesta. Hintaa tällä ihanuudella oli 8,50€ (tarjous) ja oikeasti... Tässä on ehdokas HG-tuotteeksi, oi kyllä.

Seuraavasta kuvasta yksi tuote on jo noussut HG-tuotteeksi.

Hmmh. Mielenkiintoinen valoilmiö nyt tässä kuvassa. Vasemman puoleisen puuteripurkin tekstit eivät tosiaan ole punaiset, vaan ihan saman väriset kuin oikeanpuoleisenkin. Mistähän tuo punainen tuohon on ilmaantunut? Oh, well...

Tässä poseeraavat siis Wettiksen Beauty Benefits- linjan FreshEffect- mineraalipuuterit. Maksoivat Pretty.fi:ssä tarjouksessa 1,80€/kpl, joten ostin niin Matte- kuin Sheer- version. Ne toimivat ihan ok, tosin Matte pitää mattana n. 4 tuntia ja Sheer versiossa on isohkoja glitterhippusia. Joten ei, ne eivät ole HG- tuotteita. Vaan tuo pieni Revlonin Makeup Eraser Pen on. SIIS OIKEASTI!!! Miksen minä ole ennen hommannut tällaista itselleni? Tällä saa pyyhittyä meikki mokat pois alta aikayksikön, eikä tarvitse alkaa lotraamaan meikinpoistoaineen ja kikkailemaan pumpulipuikkojen kanssa. Minulla tapahtuu hyvin usein niin, että yläripsiin ripsiväriä laittaessa sitä ripsiväriä menee myös yläluomelle. Tällä pienellä kynällä saa ripsiväritahrat näppärästi pois, ja luomivärikin tuntuu tarttuvan ihan hyvin sitten aukkokohtaan. Hintaa tällä ihanuudella oli 4,90€.

Täytyy muuten tässä ihmetellä noiden puutereiden pakkausta... I mean, come on... Isohko pakkaus, mutta itse puuteria noissa on 4,3g.


Niinku, HÄH? Eikö olisi voinut pienempään pakkaukseen laittaa?

Sokoksen 3+1- päivillä kävin kääntymässä. Paikallisessa Emotionissa siis. Mitään meikkejä ei tarttunut mukaan, mutta Freemanin kasvojenhoitotuotteet olivat 3,90€/kpl, joten otin mukaan sitten nämä namit...


Kosteuttavalle naamiolle on ollut tilausta jo jonkin aikaa, ja tavallista kuorintavoidettakin olen ollut vailla. Nämä kaunokaiset tuoksuvat ihanilta ja toimivat HYVIN. Ei tullut hutiostoksia siis.

Tällaista tällä kertaa. Ehkäpä koruista seuraavassa entryssä...

2 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Kiva kuulla kokemuksiasi tuosta Avonin kynästä, taitaa päätyä tilaukseen sitten, kun joskus saan aikaiseksi sellaisen tehdä. Tuollainen eraser pen, tai joku vastaava, täytyy myös löytää.

Milla kirjoitti...

Avonin kynä kyllä tosiaan toimii kuin unelma. Suosittelen lämpimästi. Ei nimittäin lähde liikkeelle vaikka kuinka olisi vetiset silmät. :) Eraser pen oli minulta ihan heräteostos, mutta osoittautui erittäin tarpeelliseksi. On laukussa mukana, kun sillä voi hyvin helposti korjailla päivän aikana meikkiä, jos nyt vaikka esim. silmän rajaukset on päättäneet lähteä kävelemään kohti poskia.