Pages - Menu

17. toukokuuta 2012

Ensitunnelmia Holika Holika Luminous Silk BB- voiteesta

Tilasin tuossa noin puolisentoista viikkoa sitten eBaysta itselleni nyt kunnon täysikokoisen BB-voiteen. Tätä ennenhän minulla oli yksi feikki BB-voide, joka oli täyttä kuraa ja sitten näytekokoinen BB-voide, jonka sain .Nekulta. (kiitos .Nekku. kun lähetit sen, muutti käsitykseni BB-voiteista täysin). Nuo kumpikin olivat Dr. Jartin BB-voiteita (tai siis ei se feikki, se vaan feikkasi olevansa) ja kokeiltuani tuota aitoa tavaraa tulin siihen tulokseen, että BB-voide on saatava. Halusin kuitenkin hiukan keveämmän lopputuloksen antavan BB-voiteen, joten päädyin sitten tilaamaan Holika Holikan Luminous Silk BB-voiteen vaaleammassa sävyssä. 
Sävyjä on kaksi, ja luulen että ehkä kesäksi olisi pitänyt ottaa se tummempi sävy. En kuitenkaan ole vielä ruskettunut niin paljoa, että tarvitsisin tummempaa sävyä, joten ensimmäisen työpäiväni kunniaksi sitten kokeilin uutukaista. Valitettavasti en jännitykseltäni ja kiireeltäni kerennyt ottaa kuvia, mutta laitan niitä jossain vaiheessa kyllä tulemaan.

Luminous Silkissä on korkea SPF, 42. Se sisältää myös ihoa vaalentavia aineita ja sen pitäisi myös tehota ensimmäisiin ryppyihin. Täydellinen minulle, sillä en halaja itselleni tummempaa ihoa ja ryppyjäkin on. Lisäksi pelkään tuota aurinkoa ja sen aiheuttamaa hyperpigmentaatiota niin, että Luminous Silkin korkea SPF on ihan luksusta. Ihastuin myös tämän BB-voiteen tuoksuun. Se on kukkainen, hieman ehkä hajuvesimäinen, mutta hyvin hento eikä häiritse ainakaan minua lainkaan.

Työstettäessä Luminous Silk käyttäytyy kuin unelma, se on helppo levittää ihoon ja kun jaksaa työstää tarpeeksi, ei maskiefektiä synny. Täytyy myös olla varovainen, ettei käytä liikaa tuotetta. Pieni määrä riittää! Lopputulos on työstämisestä riippuen joko HYVIN peittävä ja ei niin luonnollinen tai peittävä ja erittäin luonnollinen. Ihon oma sävy hehkuu tämän voiteen alta ja samalla kuitenkin virheet ovat hyvin peitetty, ihon sävy on myös tasaisempi. Annoin voiteen imeytyä noin puoli tuntia ennen kuin puuteroin kevyesti irtopuuterilla.

Ensimmäisen työpäivän jännityksessä ja melskeessä tämä piti hyvin. Ei liikkunut minnekään ja ei kerääntynyt esimerkiksi ihohuokosiin tai nenänpieliin. Kiillon tämä piti kurissa puolipäivää, mutta iltapäivänä ja alkuillan tunteina kiilto pukkasi esiin nenästä ja nenän pielistä. En usko, että minun sekaihollani mikään meikkivoide tai BB-voide voi pitää kiiltoa poissa koko päivää. Mineraalimeikkivoide saattaa siihen pystyä, mutta tällä hetkellä suosin mielummin meikkivoiteen/bb-voiteen hieman kuulakkaampaa jälkeä.

Yhteenvetona voisin sanoa, että TYKKÄÄN ainakin näin ensitunnelmien osalta tästä voiteesta. Kuulas, hehkuva lopputulos on mieleeni ja ehkä kiiltokin pysyy poissa paremmin kunhan tilaamani Urban Decay De-Slick Setting Spray saapuu (tiesittekö muuten, että nämä kiinnityssuihkeet eivät ole UD:n omaa käsialaa, vaan ne tekee Skindinavia- niminen pulju...) .

Mitähän muuta? No, tosiaan tiistaina oli ensimmäin työpäivä uudessa duunipaikassa. Jouduin/pääsin heti kassalle opettelemaan kassakoneen käyttöä ja suurempia mokia ei päässyt syntymään. Tosin yhden kuitin jouduin kyllä mitätöimään sitten, kun vähän mokailin. Noo, ensimmäinen päivä. Ei voi kaikkea osata. Kirjoja bongailin jo monta sellaista, jotka haluan hankkia. Ja muutakin kivaa löytyi... Toivottavasti jää jotain ekasta palkasta käteenkin! Liike sijaitsee kauppakeskuksessa ja samaisessa kauppakeskuksessa on myös paikallinen Emotion, joten hihiii! Saan sitten Emotionista alennusta!

Joo, joo. Yritän rajoittaa tätä ostelua... Pitää alkaa säästämään vähän isompiinkin juttuihin. ;)

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minähän varoitin että kaikki palkkarahat menee niihin kirjoihin, et sä sinne Emotioniin mitään kanna :)

nimim. entinen Kirjatorilainen Kana.

Milla kirjoitti...

Yhden kalenterin ostin jo, ja pari kirjaa on varattuna takahuoneessa mulle, että maksan kun palkka tulee. :D Eli joo, taitaa omaan puljuun mennä kaikki palkka. :D