Pages - Menu

12. toukokuuta 2012

Neiti R:n testissä Denova Pro, osa I

Tässä juttusarjassa on tarkoitus testata, miten Denova Pro- sarjan tuotteet vaikuttavat yli nelikymppisen naisen ihoon, jossa on erilaisia ongelmia. Testin tuotteet on saatu Face Helsingiltä. Juttusarja käsittää kolme juttua (kuukauden välein), joissa seurataan kuvin, tekstein ja testihenkilön haastattelun avulla tuotteiden tehokkuutta, sekä mahdollisia ongelmia mitä tuotteet saattavat aiheuttaa. Denova Pro:sta voi lukea lisää täältä.


Minulle tarjoutui tilaisuus testata aiemmin jo testissä olleen Denova Pro- merkin tuotteita hieman laajemmin. Koska kasvojeni iho on tällä hetkellä hyvässä kunnossa, en halunnut itse alkaa järkyttämään ihoni tasapainoa vaan värväsin tähän testiin mukaan hyvän ystäväni, Neiti R:n. Tämä upea nainen täytti juuri 42 vuotta, ja elelee lennokasta nelikymppisen elämää, johon kuuluu hauskanpitoa, hyvää ruokaa ja kohta alkava uusi työ. Denova Pron tuotteet ovatkin nyt sitten kunnon koetuksen edessä, sillä Neiti R:n ihonhoito on ollut hieman holtitonta...

Kun ystäväni kertoi minulle ihonhoidostaan hän hieman säikähti kuinka huonosti onkaan hoitanut ihoaan. Mutta niin, se Neiti R:n ihonhoitorutiini ennen testiä:

- Illalla pesu Doven Beauty Cream- palasaippualla, aamulla pelkällä vedellä.
- Päivävoiteena ollut Vichyn Liftactiv
Satunnaisesti käyttänyt Garnierin Clean & Fresh-kasvovettä ja Lumenen Time Freeze-kiinteyttävää     pikakaunistajaa

No, tuo olematon rutiini korvautuu nyt kunnon rutiinilla, johon kuuluu seuraavat tuotteet alá Denova Pro:

- Sekaihon normalisoiva puhdistusgeeli ja anti-ageing kasvovesi (geeli sopii paremmin sekaihon puhdistamiseen, anti-ageing kasvovesi tuo iholle kiinteyttäviä ainesosia)
- Normalisoiva seerumi t-alueelle (käytetään aamuin illoin voiteen alle puhtaalle iholle)
- Kohottava seerumi kiinteytystä vaativille alueille (käytetään aamuin illoin voiteen alle puhtaalle iholle)
- Päivällä uudistava päivävoide (kevyempi kuin anti-ageing päivävoide)
- Yöksi anti-ageing yövoide, joka kiinteyttää ihoa tehokkaasti ja estää kosteuden haihtumisen.
- Kohottava silmänympärysvoide- Kaksi kertaa viikossa mikrodermabraasiokuorinta + jokatoinen kerta kiinteyttävä pikanaamio ja jokatoinen kerta silottava naamio


Tällainen repertuaari on siis Neiti R:llä nyt käytössään. Kymmenen tuotetta, joiden yhteishinta jää kuitenkin Face Helsingin mukaan alle 150€. Jokainen tuote maksaa kuluttajalle alle 20€. 

Ongelmina kasvojen ihossa Neiti R:llä on seuraavat asiat:
- Rasvaisuus t-alueella, kuivuus muualla.
- Rypyt otsalla ja kulmakarvojen välissä.
- Ns. bulldog- posket. Eli posket ovat alkaneet hieman roikkua iän myötä.
- Kaulan rypyt. 

Otsa, nenä, poskipäät ja leuka kiiltelevät. Laajentuneita ihohuokosiakin on.
Otsalla ja kulmakarvojen välissä on nähtävillä ryppyjä.
Sitä kun on ilmeikäs ihminen, niin  iholle ilmaantuu iän myötä pieniä ryppyjä.
Posket ovat hiukan alkaneet hiukan roikkua.
Kaulalla on myös ryppyjä. 
 Tällä hetkellä Neiti R on käyttänyt tuotteita viisi päivää, ja kertoo jo ihon sävynsä tasoittuneen. Itsekin huomasin, että Neiti R:n kasvojen ihon sävy on tasoittunut ja kirkastunut kun häntä näin eilen. Nopeaa, etten sanoisi! Neiti R kehuu sitä, että ihovoiteet eivät ole jääneet lillumaan ihon pinnalle, vaan ovat imeytyneet täysin.

Testaaminen jatkuu, ja seuraava päivitys tähän juttusarjaan on luvassa n. kuukauden päästä. Silloin katsellaan, miten tuotteet ovat vaikuttaneet ystäväni ihoon ja kerrotaan hyviä ja mahdollisia huonoja puolia. 

Nyt mukavaa viikonloppua kaikille ja muistakaahan äitejänne huomenna... :) 

Ei kommentteja: