Pages - Menu

17. heinäkuuta 2012

Ihana Lisa Eldridge

Olen jo pitkään katsonut Lisa Eldridgen videoita. Hän on mielestäni, Pixiwoon siskosten ohella, yksi parhaimpia YouTuben- meikkaajaguruja. Pidän hänen tyylistään, se on luonnollinen ja pehmeä. Lisäksi hän on uskomattoman kaunis, ruskeat silmät ja ihanat tummanruskeat hiukset yhdistettynä hyvin vaaleaan ihoon. Voi kun itsekin joskus olisi noin upea...

Tässä pari videota, jotka ovat olleet jotenkin ihania minusta. Ensimmäisenä juuri ilmestynyt Meeting The EX - Chat/Make-up Therapy- video, jossa Lisa ehdottaa miten meikata kun menet tapaamaan exää ekaa kertaa eron jälkeen ja haluat tehdä vaikutuksen (koska tottahan toki sille kusiaiselle pitää näyttää, että katsos miten kauniin ja jumalaisen naisen jätit, senkin sikapossu. Your loss, not mine). Lisa puhuu muustakin tässä videossa, antaa hyviä vinkkejä myös siihen miten meikata kun stressi vaikuttaa ihoon ja kertoo pieniä kikkoja miten esimerkiksi kirkastaa väsyneet silmät. Love it!


Lisäksi tykkäsin paljon Lisan videosta, jossa hän näyttää miten monin eri tavoin huulipunaa voi käyttää. Sitähän ei aina ole pakko läntätä jumalatonta kerrosta huulille, vaan sen voi myös hieroa kunnolla huuliin, jolloin siitä ikäänkuin tulee ns. liptint. Huulipunahan käy myös voidemaisesta poskipunasta. Itse olen käyttänyt huulipunia voidemaisina poskipunina jo pitkään, eikä ole ollut tarvetta ostaa oikeaa voidemaista poskipunaa. Säästää rahaa, kun yksi tuote ajaa monta asiaa. 


Näin tänään. Postimies toi tänään minulle MattifyCosmeticsilta tilaamani puuterin. Huomenna on ensimmäinen kerta, kun mokoma pääsee tulikokeeseen; töissä menossa kampanjapöytien siivous ja uudelleen rakentaminen, joten "bodailua" (eli kirjojen ja tavaroiden kuskaamista paikasta toiseen) tulee harrastettua ja hiki varmasti virtaa. Katsotaan nyt, miten puuteri pärjää... Raportoin sitten!


Aurinkoa. :)

Ei kommentteja: