Pages - Menu

22. heinäkuuta 2012

Neiti R testaa: Denova Pro, osa III

Kolmen kuukauden testi on nyt loppunut, ja on aika yhteenvedon.

Kolme kuukautta meni hujauksessa ja nyt siis on aika tulosten ja sen ihan lopullisen mielipiteen. Testin aikana Neiti R on ottanut osaksi päivittäisiä rutiineitaan ihonhoitorutiinin, joka aikaisemmin puuttui. Se on ehkä suurin hyöty, mitä hänelle on tästä Denova Pro:n testistä tullut. Ihon puhdistus ja kosteutus päivittäin on nyt itsestäänselvyys, ja jo se on tehnyt ihmeitä. Vaan myös niinkin laadukkaan sarjan, kuin Denova Pro:n käyttäminen on myös tehnyt ihmeitä Neiti R:n kasvojen iholle.

Omat huomioni ovat seuraavat:
- Ihon sävy on tasainen.
- Iho on kuulas, terveen näköinen.
- Ihohuokoset ovat pienentyneet huomattavasti.
- Rypyt eivät ole täysin hävinneet, mutta ovat madaltuneet huomattavasti.

Itse Neiti R on huomannut, että:
- Iho on PALJON pehmeämpi kuin aikaisemmin.
- Iho ei puske niin paljoa rasvaa päivän aikana pintaan.
- Sävy on tasaisempi.
- Ihoa ei kiristele aamulla.
- Ihohuokoset ovat pienentyneet.
- Nenän pielestä suuta kohti olevat rypyt ovat nouseet.Suosikeiksi tuotteista nousivat seerumit. Normalisoiva ja kohottava seerumi ovat Neiti R:n mieleen, koska ne imeytyvät hyvin ihoon ja jättävät sen pehmeäksi ja semimattapintaiseksi. Myös yövoide ja puhdistusgeeli keräsivät kiitosta. Päivävoide oli kesäksi aivan liian tuhtia, joten sen käytöstä oli pakko luopua kesken testin. Muita tuotteita Neiti R käytti lähes uskonnollisella vakaudella kolme kuukautta joka aamu ja joka ilta.

Ja lopputulos? Neiti R on Denova Pro:n ehdoton kannattaja! Kotikaupungistamme löytyy jälleenmyyjä, ja myös Face Helsingiltä voi tuotteita tilata. Ja luultavasti tuotteita lähtee tilaukseen, kunhan seuraava palkkapäivä koittaa. Yksi iso plussa testistä oli myös se, että Neiti R tajusi, miten paljon ihonhoito oikeasti vaikuttaa ihon kuntoon. Ja kuinka paljon säännöllisellä puhdistuksella, kosteutuksella ja kuorinnalla, sekä naamioilla voi vaikuttaa ihon ulkonäköön ja tuntuun.

Joten siis, itseni ja Neiti R:n puolesta iso kiitos Face Helsingille, että antoivat testattavaksi tuotteet! Voinen luvata, että Denova Pro- tilausta on tulossa pian... :)


Ei kommentteja: