Pages - Menu

9. heinäkuuta 2012

Lahjuksia

Aloitan toteamalla, että oikeastaan en saanut synttärilahjaksi kuin rahaa. Paitsi, että paikallisen Body Shopin myymälävastaava (on siis ystävättäreni) muisti minua kyllä parilla ihanalla tuotteella. Mutta muuten ostin lahjani itse. And I like it that way, koskapa saa ainakin mitä haluaa. Tokihan olisi ollut kiva yllättyä jostain ihan random- lahjasta. Toisaalta, en pitänyt meteliä synttäreistäni, joten ei parane valittaa. Enkä kyllä valitakaan. Vaikka olinkin töissä synttäripäiväni, niin synttäriviikkoon sisältyi vanhojen ystävien näkemistä, Pelle Miljoonan puistokeikkaa ja flirttailua niin töissä kuin vapaa-ajalla. Me likey!

Mutta niin... Asiaan.


Tilasin jo hyvissä ajoin tämän Nikki Sixxin This is Gonna Hurt- kirjan töistä, alkuperäiskielellä koskapa suomennettua opusta vilkuillessa tuli sellainen olo, että tää pitää saada alkuperäiskielellä. I mean, come on... "This is Gonna Hurt" on kääntynyt muotoon "Nikki Sixxin maailma". WTF? Pidän paljon tästä kirjasta, tosin osuus jossa Mr. Sixx hypettää Kat Von D:tä ei niin kovasti miellytä. Mielestäni Kat Von D kun on mennyt hieman pilalle vuosien mittaan, myynyt sielunsa markkinavoimille jne. Muistan kun jossain LA Inkin alkupään jaksoissa Ms. Von D kertoi, ettei voisi kuvitella itse menevänsä kauneusleikkauksiin. Ja miten kävi? Neitihän on nykyään aika hyvin leikelty ja täytelty, naamasta ainakin.


Paulo Coelhoa minun on pitänyt lukea jo pitkään. Töissä on pokkarit alessa nyt, joten nappasin nämä kaksi Coelhoa ja sitten Joe Hillin Sydämen muotoinen rasia- pokkarin mukaan. Olen nyt lukenut Alkemistia noin yhden kolmasosan, ja voin lämpimästi kyllä suositella KAIKILLE. En tiedä mikä tuossa kirjassa niin koskettaa minua, mutta... Oivalluksia elämästä tulee kuin liukuhihnalta, kun lueskelen Alkemistia. Kokeilkaapa... 


Kate Mossin Rimmelille suunnitteleman meikkilinjan huulipunan löysin alekorista, hintaa oli huimat 2€. Pitänee käydä kaivamassa vielä muitakin sävyjä samaisesta korista, sillä niin tykästyin tämän huulipunan koostumukseen, tuoksuun ja pysyvyyteen. Sävy on 5, Rosetto(?). We Care Iconin puna tuli myös napattua mukaan, kun 3€ lähti. Tykkään siitäkin aika paljon, tosin sävy on sellainen jota ei voi kuin taputella huulille. Ei oikein noi korallin sävyt nappaa voimakkaina. Kivan kosteuttava ja pysyvä tämäkin, sävy on 8, Magic Papaya.Freemanin päärynäputsari on ihan must- tuote kesään. Kaksoispuhdistuksen toisena osana tämä viimeistelee meikinpoiston, ja samalla myös tämä kurittaa mustapäitä ja muita näppyjä, koska sisältää salisyylihappoa. Ihana, geelimäinen tuote, joka vaahtoaa hyvin kasvoilla. Love it!


Body Shopissa työskentelevä ystävättäreni osti minulle synttärilahjaksi manteli-käsivoiteen sekä kookos- lipbutterin. Manteli- käsivoide on noussut arvoon arvaamattomaan, se saa käteni ja ennenkaikkea kynteni kuntoon parin käyttökerran jälkeen. Voisin sanoa jopa, että tässä on HG- tuote, kun puhutaan käsien ihonhoidosta. Kookos- lipbutter on ihanan hoitava, ja mikä parasta, tuoksu on MAHTAVA. Love them!

Ostin itse TBS:n alesta tuon C-vitamiini seerumin. Siinä on jännä koostumus, sillä pakkauksessa tulee mukana puuteri, joka sekoitetaan pullossa olevaan nesteeseen. Sen jälkeen on kymmenen päivää aikaa käyttää tuote. Olen nyt käyttänyt viisi päivää ko. seerumia aamuin illoin ja ihon sävy on selkeästi parantunut! Ja kuulautta on tullut lisää. Kuurimainen seerumihan tämä on, joten en sitten tiedä miten pitkään vaikutus kestää. Raportoin!

Näin tänään. Kuten varmaan olette huomanneet, niin bloggaustahti on hidastunut. Ja siihen on syy, nimittäin työ. Jotenkin asiakaspalvelu imee minusta kaikki mehut ainakin näin kesällä, joten ei ole ollut jaksamista kirjoitella tänne. Tosin luonnoksia on bloggerissa tallennettuna ties kuinka monta. Eli juttua kyllä tulee, jahka jaksan raahautua koneeni äärelle. Kirjoistakin on tulossa asiaa, olen löytänyt aika montakin opusta, jotka liittyvät blogini aihepiireihin. Ja toki suosittelujakin on tulossa. 

Tässä kuussa on vielä tulossa ainakin Denova Pro- sarjan päätösmerkintä, jossa kootaan Neiti R:n kokemukset ihonhoitoprojektistaan. Saattaapi olla, että myös jotain meikkikuvia on tulossa, inspiroiduin nimittäin tuossa yksi päivä hieman hulluttelemaan luomiväreillä! Muuten on kyllä kesä mennyt todella kevein meikein, töissäkin vain sävyttävää kosteusvoidetta, hiukan luomiväriä, ripsaria ja kulmaväriä. Ja se on VÄHÄN minulta. :D Lisäksi voi olla, että lähtee taas hieman tilausta tuonne ebayn suuntaan, sillä ihastuin ikihyviksi Holika Holikan Luminous Silk- BB voiteeseen. Eli ehkä tässä juttua silti riittää.

Niin siis se pointti oli, että yritän päivittää n. pari kertaa viikossa tästä lähtien. Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Älkää siis kaikotko, vaikka minusta ei kuuluisi. Kyllä mie täällä oon! 

Aurinkoa!

Ei kommentteja: