Pages - Menu

1. heinäkuuta 2012

Mitä ostan itselleni synttärilahjaksi?

Okei. Palkkapäivä on vasta 10. päivä, mutta on tärkeää miettiä jo valmiiksi mihin tuhlaa rahansa. Eikö totta? Ja koska minulla on synttärit ihan pian, niin eikö ole tärkeää miettiä jo mitä ostaa itselleen lahjaksi? On. Olen tullut siihen lopputulokseen.

En vaan tiedä mitä haluaisin. Ok, tarvitsisin kunnollisen mattapinnan jättävän puuterin töihin, sillä niissä loisteputkivaloissa ei ole kiva kimaltaa päivän lopussa kun jopa Urban Decayn De Slick on joutunut antamaan periksi ihoni talintuotannolle. Olen tiiraillut hieman yhtä puljua "sillä silmällä". Kyseessä on MattifyCosmetics, ja heidän irtopuuterinsa. Ihan kiittäviä arvosteluja olen lueskellut niistä ja kiinnostaisi nyt tilata mokoma. Uskon kuitenkin enemmän puuterin voimaan kiillon kanssa, kuin suihkeiden. Ok, ei tuo UD:n De Slick ihan turha ole, mutta kyllä sekin pettää sitten kun joutuu jumppaamaan (eli nostelemaan painavia kirjapinoja ja kantamaan niitä ympäri kauppaa, ja nostamaan hyllyyn)töissä oikein kunnolla. En tosin tiedä onko olemassa mitään tuotetta, joka pitäisi kiillon kurissa niissä olosuhteissa kun hiki virtaa kirjojen kanssa...

Himoitsen myös Marimekon Merimies- laukkua. On vaan aika hintava, mutta saattanen saada pienen edun tämän laukun hankintaa varten, joten ehkä siis tämäkin voisi olla yksi vaihtoehto.

Ja toisaalta, minulle on tullut kumma himo hankkia jompikumpi UD:n Naked- paleteista. En vain tiedä oikein, että kumpi. Se ilmeisesti, jossa on enemmän kylmiä sävyjä, koska sillä teen jotain. Uaah.

No joo. Olenhan toki hankkinut jo aikaisia synttärilahjoja itselleni, Etsystä...

Nämä n. 2€ kolikon kokoiset kaunokaiset matkasivat luokseni Balilta. Kauppiaalla oli muutakin aivan mahtavaa myynnissä, ja aika halpaan hintaan. Nämä ostin Telur nimiseltä kauppiaalta.

Nämä steampunk-kaunokaiset ostin Jynx's Box nimiseltä kauppiaalta. Ovat upeat, ISOT , mutta yllättävän kevyet käyttää. Tykkään kovasti, tosin ehken ihan arkikäytössä näitä pidä. Mutta sopiviin bileisiin nämä ovat loistava valinta. 


öissä tuli huomattua, että rannekellolle olisi käyttöä. Joten tein sitten itselleni sellaisen. Kas tässä...

Puuhelmiä, kolme Swarovskin korunjakajaa ja kellotaulu. Runko on karhulankaa,
mutta vaihtanen vaijerin tilalle, niin tulee vähän jämäkämpi. 
Minulta on jo pari kerennyt kyselemään, josko tekisin heille tällaiset samantyyppiset kellot. Ja tottahan toki teen, kunhan vain sovitaan millä väreillä ja minkä tyylisen teen. Näitä kun voi tehdä vaikka minkä näköisiä. Tosin työt vie hieman aikaa korujen tekemiseltä nykyään, mutta eiköhän jokin sopiva väli jossain vaiheessa löydy.

Näin tänään. 31 vuotta tällä Telluksella taaperrusta tulee parin päivän päästä täyteen. Nyt jo ilmassa pientä synttärimasennusta. Ehkä tää tästä kuitenkin taas pian! Ja hömppä piristää aina!

Pus och kram!

4 kommenttia:

Veeera kirjoitti...

Lämpöiset synttärionnittelut! :)

Milla kirjoitti...

Kiitos, kiitos. :) Tiistaina vasta tosin tulee 31. vuosi täynnä. Mutta kiitos aikaisista onnitteluista. :)

Morgaise kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää. Hain itse paikalliseen suomalaiseen töihin, kun yhdellä kertaa hakivat kolmea kokoaikaista ja yhtä osa-aikaista, mutta ei natsannut. Sinulla on muuten yhä myynnissä-sivulla minulle myymäsi luomivärit.

Milla kirjoitti...

Kiitos, kiitos. :) Nyt on poistettu ne luomivärit tuolta, kiitos kun huomautit!