Pages - Menu

31. toukokuuta 2011

EI NÄIN

Nyt kyllä vähän laittaa mietityttämään, että mikä on Suomen Lushin hinnoittelupolitiikka.

Teimme ystäväni A:n kanssa vertailuja (meistä kumpikin on ihan Lush-junkieita, ja myös Tramp-suihkugeeli-junkieita) ja totesimme, että jos tilaamme tuotteita Briteistä (Brittien Lushin verkkokaupasta saa Trampia Retro-tuotteena), niin se tulee halvemmaksi kuin OSTAA Lushista Suomesta.

WTF?!?

28. toukokuuta 2011

Applesta

En ole koskaan ymmärtänyt Applen palvontaa (puhun tässä siis yrityksestä, joka valmistaa kaikki iPadit sun muut ja haluaa muuttaa ihmisten elämän iElämäksi...). Image kirjoitti vähän aikaa sitten aiheesta jutun ja nyt se on verkossa. Menkääpä lukemaan, niin avartuu vähän se kuinka Applen imago on aika huttua...

Apple,iDoli



ps. itsehän käytän puuceetä, eli PC:tä. Ja vielä Visvaa, eli Vistaa. Ei käy elämä tylsäksi sen kanssa, belive you me. :D

26. toukokuuta 2011

Fyrinnaen kimalteet tuli!

Fyrinnaen tilaus saapui. Tilasin sampleja lähinnä luomiväreistä, yksi highlighter sample oli joukossa myös.
Ja ihanuudet ovat tässä:

Ja lähtee vasemmalta oikealle
Snow White (perus mattamusta), Kuroneko (musta hopealla shimmerillä), Biker Chic (musta sinisellä shimmerillä), Freya (sinisenvioletti, satiinisella kiillolla) ja Platinum (tämä on... Neutraali hopeinen beige?)

Freya lähikuvassa, jokseenkin paljon enemmän sinisempi tämä on kun luomelle työstää (kuten näkyy meikkikuvista tuolla alempana).

Kuroneko ja Biker Chic läheltä, ei vaan pääse kimalteet oikein oikeuksiinsa.

Platinum
 Highlighterista ei ole kuvaa, mutta tilasin samplen Confidencea ja ihastuin täysin! En pahemmin ole highlightereista perustanut, koska ne ovat jotenkin liian... No enkuksi sanottaisiin, että flamboyant minun makuuni. Liian glamour. Vaan Confidence on eri maata. Se tuo sellaisen hienostuneen, hieman pinkin hehkun. Tykkään kovasti! Pitänee tilata sitä täysikokoinen pakkaus, kunhan jossain vaiheessa rahatilanne helpottaa. Opintolainan korot erääntyivät ja niitä nyt sitten ensi kuussa maksetaan, joten ensi kuussa EI SITTEN TILAILLA MITÄÄN (vaikka kauheasti kuumottelisi Inglotin ihanat värit ja pitäis saada HYVÄ NUDE HUULIKIILTO/HUULIPUNA...). Parempi kuitenkin, että kesäkuu on tilauksien suhteen nollatoleranssikuukausi.

Mutta niin, tuo Freya, se näytti niin kovin viattomalta purkissa (sain sen siis ilmaisena samplena, joten siksi sitä on kovin vähän muihin verrattuna). Vaan toista se oli silmillä... Check this out...

Pohjalla on UDPP, kulmaluulla Wet'n Wildin Brulee, sisäkulmassa ihana Fyrinnaen Confidence ja sitten onkin vain pelkkää Freyaa.  Rajaukset vain sisällä vesirajoissa. Kuvanlaatu on surkea, mutta tästä näkee hyvin sen, miten sinertäväksi Freya muuttui luomilla. Upea väri, mutta no... Laitoin eilen ihan arkimeikiksi, kun luulin sen olevan kesympää. Ei ehkä ihan arkimeikkinä tosiaan toimi, mutta bileiltaan aivan loistava, sähäkkä violetin sininen. Ja jösses, että mie olen kalpea edelleen.

En tiedä onko se tämä kesä, vai onko niin Meown kuin Fyrinnaen luomiväreissä joku juttu, että ne UDPP:stä huolimatta alkavat hieman kerääntyä luomivakoon päivän kuluessa. Ei nyt häiritsevästi, mutta kuitenkin. Onko Kenelläkään muulla käynyt näin? 



23. toukokuuta 2011

Ihanaa vettä

Minulla on aina ollut vaikea suhde kasvovesiin, ne joko eivät ole tarpeeksi ytyjä tai sitten ovat liiankin ytyjä. Ihoni on herkkä sekaiho, joten sekaiholle tarkoitetut kasvovedet ovat saaneet kasvot punaisiksi ja herkälle iholle tarkoitetut kasvovedet eivät sitten ole auttaneet T-alueen rasvaisuuteen.

Vaan nyt on löytynyt tuote, joka TOIMII. Kyseessä on Naturadon Laventelivesi. Tuoksu ei ole kaikista ihanin, oikeastaan aika hirveä, mutta kestän sen sillä tuo vesi toimii kuin unelma kasvoilla. Supistaa ihohuokosia ja ennen kaikkea, lieventää punoitusta! T-alueen rasvaisuuteen myös toimii, kuivattamatta kuitenkaan liiaksi. Aivan mahtava tuote, joka kestänee pienen ikuisuuden käytössä, sillä paljoa sitä ei tarvitse vanulappuun ottaa. Haju on kyllä todella voimakas, miehinen. Onneksi se kuitenkin haihtuu suht nopeasti ja ei jää leijailemaan vessaan pitkäksi aikaa. Pullosta toinen pieni miinus, on nimittäin lasia. Tosin, uskoisin siitä tulevan hieno sisustuselementti kun itse tökötti on loppu. Ja reissuun voi vettä ottaa mukaan johonkin pienempään, muoviseen pulloon.

Toinen lähiaikojen hankinta on ollut tämä:

Kyseessä siis Meow Cosmeticsin Equilibrium Balancing Powder. Olen testaillut nyt mokomaa niin primerina kuin meikin kiinnitykseen ja ei ole valittamista. Primerina se pitää kiillon kurissa, kuten myös kiinnityspuuterina. Primerina se lisäksi rauhoittaa ihoani, eikä iho ala meikin alla punoittamaan enää. Meowin sivuilla kerrotaan, että tätä voisi herkkäihoiset myös pitää yöllä kasvoillaan rauhoittamassa ihoa, mutta siihen en ole vielä lähtenyt. Olen toki testannut myös tämän ihan vain kasvoilla viemässä kiiltoa pois niinä päivinä kun ei tulee muuten meikattua. Hyvin pitää kiillon poissa, täytyy sanoa. Eli ihan nappi ostos, en tosin ihan HG-tuotteeksi tätä kutsuisi.

Näin tänään. Ulkona pienimuotoinen kevätmyrsky, joten käpertynen sängyn nurkkaan jonkun mielenkiintoisen kirjan kanssa.

Kenelläkään muulla kokemuksia tuosta Naturadon laventelivedestä tai tästä Meown Equilibriumista?

21. toukokuuta 2011

En koskaan kuvitellut...

että voisin olla näin iloinen siitä, kun kosmetiikkamerkki päättää vaihtaa tuotteen pakkausta!

Urban Decay on vihdoin tullut järkiinsä, ja siirtänyt legendaarisen UDPP:n tuubiin. ILON PÄIVÄ, sanon minä. Entinen pullo oli toki kaunis, mutta ns. TAIVAS VARJELE miten paljon tuotetta meni hukkaan sen kanssa. Ja lisäksi, tykkään taputella UDPP:n luomille sormenpäällä, sen saa sillä tavoin tasaisemmin.

En ole vielä kaikkia nettipuljuja katsellut läpi, mutta ainakin BeautyBay myy jo tuubeja. Hintaa tuubilla on 16,50€+toimituskulut. Aika ok hinta, kun ajattelee, että tuo tuubi luultavasti normaalilla kulutuksella kestää AINAKIN vuoden.

Mutta, että näin. Pienestä sitä ihminen repii ilonsa, ei voi muuta sanoa. Tosin enemmän ilostuttaa tällä hetkellä sään lämpiäminen, ja se että kohta pääsee mattopyykille! Ja sekin ilostuttaa, että sain tämän kuun lopusta aina elokuun alkuun saakka klubikortin paikalliseen kuntokeskukseen halvalla (60€ 2½ kuukaudesta), joten pääsen kokeilemaan kaikkia Les Mills Body Balanceja sun muita. Lisäksi tuo kuntoklubi on sopimusehtojenkin mukaan reilu. Kuukauden irtisanomisaika ja jos irtisanoutuu kesken kauden, niin maksaa vain siitä mitä on käyttänyt. Vähän eri meininki kuin joissain näissä isommissa ketjuissa. Ei vaadita lääkärintodistuksia, sun muita...

Happy girl!

Fiuuh, kahden tunnin yöunilla istuskelen täällä töissä. VÄSYTTÄÄ.

16. toukokuuta 2011

Herkkiksille

Ensin pakollinen JEEEEEEEE SUOMIIIII!-huudahdus.

JEEEEEEEE SUOMIIII!!!!!


Sitten lyhyesti: Kaikenmaailman tuoksuille herkät voivat huokaista helpotuksesta, sillä heille on nyt ihan oma nettiputiikki, jossa myydään tuoksutonta luonnonkosmetiikkaa. Tuoksuton.fi tarjoaa paljon tuotteita ja vaikuttaa ihan pätevältä putiikilta.

Eli, kaikki herkkikset, sinne siis jos ei kotipaikkakunnan kaupoista löydy tuoksuttomia luonnonkosmetiikkatuotteita.

14. toukokuuta 2011

Uusia suosikkeja

Ihan ensin lausun syvimmät kiitokseni Nti. A:lle (tuo Helsingin helmi, kaunis, upea, älykäs, ja kaikkea ihanaa...), joka haki minulle "siivousvälineen", eli Sensain Sponge Chiefin ja lähetti sen tänne pohjoiseen. Siitä "rätistä" on tullut jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen HG-tuotteeni. Käytin ko. rättiä ottamaan puhdistusemulsion nassusta pois. Ja siis OOOÄMGEE. Putsari lähti ja lähti KAIKKI MEIKKI. KERRALLA. Oh... Voin suositella lämpimästi ko. tuotetta. Säästää vettä, pyyhkeisiin ei tule pakkelitahroja, syväpuhdistaa ja on kestävän tuntuista materiaalia. Hintaa ko. "rätillä" oli n.12€ ja luulen, että tuo menee tämän kesän ainakin. Joten.. SUOSITTELEN.

Tässä vielä ihana "siivousväline" kuivumassa pölyisen pyykinpesukoneen kannen päällä...





























Toinen HG-tuote löytyi Lushilta. Seanik-shampoopala. Täytyy myöntää, että oli aikamoinen heräteostos, mutta en kadu YHTÄÄN. Pesee hyvin, tuuheuttaa, antaa kiiltoa ja pehmeyttää. Siis, TÄYDELLINEN. Tosin luulen, että talveksi liian ärhäkkä. Mutta AH, IHANA!

Ihanan värinen ja tuoksuinenkin tämä Seanik vielä... <3





Ai, ai. Ihana viikko, tuotteiden suhteen. Muuten ollutkin aika kiirettä ja stressiä. Piikkimatto on ollut kovassa käytössä. Lisäksi stressiä olen purkanut koruja väsäämällä, aloitin pari isompaa projektia, mutta VAIN yhdet korvakorut tein. Kesän kunniaksi isot kreolirenkaat saivat puuta ja lehtiä koristeeksi. Så här...

Kuva vähän hassu, piti säätää värejä koska läppärin kansi taas heijasti vihreäänsä koko kuvaan. Tosin tässä näyttää värit olevan aika kohdillaan. Turhaan ei tullut opiskeltua värienhallintaa 6kk.

Loppuun vielä päivän öögat...

Ai jaij kun näkyy rypyt! Valon määrä on lisääntynyt, joten minä en paljon unta saa öisin ja heti näkyy silmien alla.
Pohjustus: UDPP
Kulmaluulla ja sisäkulmassa: MSCHIC luomivärinappi, Creamy
Luomella: Revlon Colorstay 12h Eyeshadow Quad, Lavendar Meadow (kaksi neljästä sävystä)
Rajaus: TBS:n eyeliner ja ulkokulmassa Nouban hopeista hilerajausta
Ripsissä: Maybelline Colossal (edelleen hakusessa se luonnonkosmetiikka ripsiväri, joka kestäisi säätä ja sen vaihteluita?)



11. toukokuuta 2011

Two lovely ladies

En väsymykseltäni (aivan järjetön hässäkkä töissä, rakennetaan uutta näyttelyä) jaksa kirjoittaa pidempään, mutta ajattelin sivistää teitä lukijoitani (joita ei ole googlen mukaan kuin kaksi at the moment, ei voi kunnolla pitää arpajaisia... Pöh.) parista upeasta naisvalokuvaajasta.


Sally Mann

Sarah Moon

Laitoin linkkeihin googlen kuvahaun tulokset, jotta pääsette suoraan katsomaan kuvia. Tykkään molemmista HURJASTI ja sain tietää naisista tässä viikolla erään taiteilijan kautta.

Ei muuta. Paitsi, että Sensain Sponge Chief on kuulemma matkalla mulle jo!!!

7. toukokuuta 2011

Kerran viikossa metsään?

Huomenta.

Eilen oli melkein kuin joulu, sain Avonilta tilaamani tuotteet (ensimmäinen kerta, kun tilasin sieltä) ja Yves Rocherin tilaus tuli myös. Tällaisia juttuja tuli...

Yves Rocherin luomivärit on mun mielestä aina olleet hyviä. Ja nykyään niillä on upeita värejäkin. Tämä ihanuus on kesän sesonkituote, nimenä vain Shimmery color palette. 

Tässä värit iholla, vasemmalla kiva sinivihreä Vert marine ja oikealla aika outo sininen Bleu grisé. YR ei ainakaan omissa kuvissaan näitä käyttänyt samassa meikissä, vaan erikseen ja yleensä yksistään (lukuunottamatta kulmaluun korostusta). Pitänee taikoa joku oikein räväkkä tuosta vihreästä ainakin. Laittelen kuvia, jos kehtaan... :D

Avonin puuterihelmet, harmikseni hieman koralliin taittava tuo sävy ja minun kelmeälle iholle se ei passaa. Vaan, hätä ei ole tämän näköinen, vaaleat pallukat ovat juurikin oikean sävyisiä. Joten ajattelin erotella helmet toisistaan ja käyttää vain vaaleita, ehkä pari tummempaa sekaan antamaan hieman väriä. 

Lisäksi Avonilta tuli Planet Span riisi&sake-kasvoseerumi. Testasin sen viime yönä ja pirulainen toimii aika upeasti! Iho ainakin oli todella pehmeä ja tasaisemman värinen aamulla.

Yrtit ovat lähteneet hyvin muuten kasvamaan!

Vasemmalla Petra The Persilja ja oikealla Kristiina The Kirsikkatomaatti

Baby The Basilika

Päivi The Päivänhattu, tää ei kyllä oo yrtti vaan ihan kukka. Alhaalla Päivin multipersoona.


Meowille lähti taas tilaus. Himoitsin heidän Equilibrium Balancing Powderiaan, joten se lähti tilaukseen parin samplen kanssa. Iho on aika hyvässä kunnossa, mutta punoitus ja hormoneista johtuvat finnit KETUTTAA. Oh well... 


Kesä tekee tuloaan, ja olen tietoisesti pyrkinyt vähentämään koneella roikkumista. Nyt on aika olla ulkona ja nauttia auringosta! Kyllä blogia tulee silti päivitettyä, mutta ehkä ei niin tiiviiseen tahtiin. Sanni kirjoitti blogissaan siitä, miten internet tekisi meistä tyhmiä? En ehkä ihan allekirjoita tuota, mutta netti kyllä syö keskittymiskykyä ja passivoi ihmistä aika pahasti. Luulen, että ihan jokaiselle tekisi hyvää kun kerran viikkoon pääsisi metsään pois KAIKEN median ulottuvilta. 


MENNÄÄN METSÄÄN!

5. toukokuuta 2011

What a feeling!

Kiirus viikko, ja muutenkin en ole halunnut viettää aikaa koneella istuen kun täällä lännessä on ollut ihan mahtavat ulkoilukelit. Mutta nyt sattui semmoinen helmi silmiin Tuubista, että pakko jakaa... Så här...


Ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle! Huomenna tai viikonloppuna jotain vähän pidempää tarinaa sitten.

Aurinkoa!

1. toukokuuta 2011

YSTÄVÄKIRJA




1. Nimi: Milla
2. Ikä: 30
3. Asuinpaikka: Keskipohjanmaa
4. Silmien ja hiusten väri: Musta ja vihertävänsinisenkukeltava
5. Harrastukset: Musiikki, kirjoittaminen, sali, tanssiminen, DIY
6. Lempiväri: Musta, harmaa, tummavihreä, tummapunainen.
7. Idoli: Melissa Auf Der Maur
8. Lempiruoka ja -juoma: Monia ja monia.
9. Hauskin kouluaine: Psykologia.
10. Lempikirja(t): Neiti N:n tarina, Neil Gaimanin tuotos, Philip Ridleyn Demonit
11. Suosikkiartisti(t): Nine Inch Nails, Tom Waits, Melissa Auf Der Maur, KMFDM, Jaakko&Jay, Madonna, Type O Negative, Ismo Alanko, TV On The Radio, Fields Of The Nephilim, The Cure, Pearl Jam... And many, many more.
12. Parhaat elokuvat ja TV-sarjat: True Blood, The Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Sin City, Donnie Darko, The Cell, Poliisiopistot... And many, many more.
13. Lemmikit: Ei ole, VIELÄ. Joskus tulee olemaan koira, saluki näillä näkymin.
14. Paras jäätelömaku: Kookos.
15. Parasta minussa: Herkkyys, iloisuus, luovuus, lojaalisuus.
16. Minusta tulee isona: Minusta ei tuu ikänä isoo!
17. Terveiset: Ei ole ystävänpäivä, noin niin kuin virallisesti. Mutta tein tän silti. Ettäs tiiätte! Jokainen päivä on ystävänpäivä. :)


PS. Voit kirjoittaa ystäväkirjaani kopioimalla kysymykset ja laittamalla vastauksieni tilalle omat vastauksenne. Samalla ilostutat minun päivääni. :)

Korviksia (pomollekin!)

Hepskukkuu, ja hyvää vappua! Nyt on niin tippaleivät, munkit kuin simat nassuun tungettu, joten oli aika tehdä vähän korvakoruja. Luulen tosin, että minulla on jo korvakoruja aivan liikaa. MUTTA, näistä toiset tulevat lahjaksi tämän hetkiselle pomolleni, joka on maailman paras pomo.

Ensin vähän ns. gothic-teemaiset...

Vasemmassa reunassa Beadaholiquelta tulleet ihanat korvakorukoukut, joissa riippuu pari kappaletta Swarovskin 4mm biconeita, värinä Jet, kaksi antiikkohopeoitua rondellia ja ihanat tummanpurppurat tsekkiläiset katedraalihelmet. Oikealla Balin hopeaa, niin koukut kuin kalotit ja 8mm ihanan tummanvioletit ametisti helmet.

Nämä menee pomolle. Vasemmalla kaksi Swarovskin 6mm biconea, värinä Silk, hopeoitu kalotti ja sitten nähtävästi (tulivat Helmiliinan kiitospussissa, joten en voi mennä vannomaan...)  8mm akaattihelmet. Toisessa parissa pari graniitin väristä, 4mm lasihelmeä, välissä on nähtävästi (tulivat samaisessa kiitos-pussissa Helmiliinalta) värjättyä serpentiiniä, eli "uutta jadea", fasettihiottuina rondelleina. 

Näin tänään. Huomenna taas aamurääkki-päivä. Odotan innolla, tullut joku fiksaatio saada käsivarret kuntoon kesää varten. On aika vapaa viikko, koska työt voi tehdä etänä. Vähän kuumottaisi ehkä joka päivä sinne salille eksyä. Noh... Katsellaan.

Pus och kram!